Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Verslegers, Bollen & Martens Verzekerd van drie V’s

Vertrouwen, vastberadenheid, vindingrijkheid: ziedaar de Heilige Drievuldigheid van Verslegers, Bollen & Martens, het verzekeringskantoor met een grote plus. Gunter Verslegers, Stefan Bollen en Sander Martens, de drie vennoten, bundelen hun rijke ervaring in verzekeringen, bankzaken en fiscaliteit. Maar belangrijker nog: “Onze klant is meer dan koning.”

“Klanten mogen ons altijd bellen op ons gsm-nummer. Zelfs als we op vakantie zijn.” Kijk, dat soort verzekeringskantoor zijn wij.“Menselijk contact is belangrijk in onze branche”, stelt Gunter. “Wij bouwen een vertrouwensband op met onze klanten. Hoe beter we hen leren kennen, hoe beter wij kunnen inschatten wat we voor hen kunnen betekenen. Wij willen dat ze zich thuis voelen bij ons.”

We staan altijd klaar

Dat persoonlijk contact begint zodra je het nieuwe kantoor van Verslegers, Bollen & Martens binnenstapt. Stefan: “We hebben bewust niet gekozen voor een grote open werkplek, waar iedereen samen zit maar waar je als klant verloren loopt. Een nieuwe klant die bij ons aanklopt, komt altijd bij de juiste medewerker met de juiste specialisatie terecht.” Sander: “Die lijn trekken wij consequent door. We staan met ons team van 10 medewerkers klaar met advies en expertise. Wij weten dat klanten tevreden zijn door een hoge betrokkenheid van hun relatiebeheerder.”

"Bij ons is transparantie troef."

Cirkel rondmaken

Naast vertrouwen stelt Verslegers, Bollen & Martens ook vastberadenheid voorop. Gunter: “Deze vastberadenheid is doorgedrongen in alle geledingen van ons kantoor. Zowel bij de tarificatie als bij de waarborgen en zeker bij schade-aangiften. We rusten niet vooraleer het uiterste voor onze klant eruit werd gehaald.” De derde ‘V’ in het vaandel is vindingrijkheid, legt Sander uit: “We willen niet per se een product verkopen, wij reiken in de eerste plaats advies aan. En niet enkel inzake verzekeringen, maar ook op het vlak van financial planning, fiscaliteit, boekhouding en vastgoed. Vaak komen al die zaken samen in één dossier. We proberen voor onze klanten de cirkel rond te maken.”

Kleine lettertjes

Verslegers, Bollen & Martens heeft een partnership met KBC voor de verkoop van zijn verzekeringsproducten. “Een van de sterkste merken in België”, aldus Gunter. “Dit is voor onze klanten een grote troef. Wij kunnen als enige de tweede grootste verzekeraar van het land aanbieden. Een klant die nog nooit een aanbod van KBC heeft ontvangen, wordt eigenlijk altijd tekort gedaan. Alleen daarvoor zou je al eens met ons moeten praten.”Stefan vult aan: “Bovendien is bij ons transparantie troef. We kunnen de producten optimaal op elkaar afstemmen. Met als gevolg dat er geen hiaten in zijn portefeuille zijn of dubbele verzekeringen als gevolg van het continu wisselen van maatschappijen. Bij ons weet je altijd bij wie je bent verzekerd en waarvoor. Wij zijn dan ook fier dat onze klanten ons weten te waarderen met een klanttevredenheid van 90 procent. Daar doen we het voor.”

Gunter Verslegers, Stefan Bollen & Sander Martens

Verslegers, Bollen & Martens

089 71 57 19

Populierenlaan 44

3621 Rekem

www.verslegers-bollen.be