Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Slagkracht en stabiliteit

Hallinto

Ben je het beu om duizenden euro’s te betalen aan administratieve boetes? Hallinto ondersteunt kleine en middelgrote bedrijven bij het opvolgen van hun boekhouding en ander noodzakelijk kwaad. De Hallinto Academy gaat nog een stukje verder: “Wij helpen ondernemers om hun omzet te sturen, hun bedrijf efficiënter te organiseren en hun doelstellingen te realiseren”, vat zaakvoerster Tilly Buelens samen.

Orde in de chaos

“Een dagje Hallinto is meer dan de investering waard”, getuigt oprichter Nick Van Walleghem van marketingbureau INICI op de website van Hallinto Academy. “Tilly Buelens heeft me op een zeer kordate en correcte manier geholpen om terug orde in de administratie chaos te brengen.” Tilly weet al langer dat veel kleine en middelgrote bedrijven nood hebben aan administratieve ondersteuning. “Er zijn tal van ondernemers die moeite hebben met de opvolging van hun cijfers. Wanneer ik een nieuwe klant vraag hoeveel uur hij spendeert aan zijn administratie, weet ik dat we die klus meestal kunnen klaren in minder dan de helft van de tijd. Administratie is onze specialiteit.”

Stop met zoeken, start met vinden.

Inzicht in financiën

De Hallinto Academy, een verlengstuk van Hallinto, verzorgt opleidingen die ondernemers meer slagkracht en stabiliteit geven. Tilly: “Wij hebben vier modules ontwikkeld: Financieel, Organisatie, Doelen uitzetten, Sales. De opleiding ‘Financieel’ geeft een ondernemer inzicht in zijn financiële situatie en vooruitzichten. Wil je weten of je financieel goed draait zonder hiervoor altijd een beroep te moeten doen op je boekhouder? Wil je nu al weten hoeveel je omzet eind volgend jaar zal zijn? We reiken ondernemers handige tools aan om hun budgetten en prognoses in kaart te brengen, dit om te voorkomen dat ze aan het einde van het kwartaal of jaar voor onaangename verrassingen komen te staan.”

Wat is het plan?

In de module ‘Organisatie’ verzamelt Tilly praktische tips en informatie voor een goed georganiseerde administratie. “Zoek je je blind naar wat je niet vindt? Stop met zoeken en start met vinden! Wij scheppen orde en rust in je kantoor, je organisatie en je hoofd. We helpen ondernemers ook op weg met hard- en software die hun werk kunnen vereenvoudigen.” Maar daar houdt het niet op, weet Tilly: “Als je je cijfers op papier hebt en je organisatie administratief op poten staat, heb je nog een plan nodig om je doelen uit te stippelen en te realiseren. Dat behandelen wij in de module ‘Doelen uitzetten’.”

Resultaat gegarandeerd

Hallinto is een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. Dat maakt dat je voor de opleidingen van de Hallinto Academy – alsook voor office coaching – 40 procent subsidie krijgt. Tilly: “Zo kan de kostprijs van 325 euro voor één module worden teruggebracht tot 195 euro en die van 1250 euro voor 4 modules tot 750 euro. Een prikje voor een opleiding waar je het hele jaar op kunt teren.” De opleidingen aan de Hallinto Academy nemen een halve dag per module in beslag. “De trainingen zijn opgevat als een pragmatische workshop. We vertrekken op basis van de cijfers en doelstellingen van elk afzonderlijk bedrijf. Resultaat gegarandeerd!”

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...