Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Reyskens Slaapcomfort Slaapwel, droom zacht

Iedereen droomt van een goede nachtrust. Bij Reyskens Slaapcomfort doen ze er alles aan om die droom te verwezenlijken. “Voor elke klant gaan we op zoek naar zijn of haar ideale slaapervaring. Wij kijken verder dan het standaardgamma. Mensen kampen hoe langer hoe meer met lichamelijke kwalen. Onze slaapexperts reiken oplossingen op maat aan”, stelt zaakvoerster Inge Reyskens.

QONTACT / Waarom is het van tel dat een matras je op het lijf moet geschreven zijn?
Inge: “De mate van ondersteuning op een matras verschilt van persoon tot persoon. Dat heeft te maken met lichaamsbouw, gewichtsverdeling, slaappositie, lighouding en comfort voorkeur. Ons doel? Voor elke individuele klant de beste matras samenstellen! Sinds kort bieden we een modulair opgebouwde matras aan. Deze is ontwikkeld door de afdeling Biomechanica van de KU Leuven en kan volledig worden aangepast aan de gebruiker. Verstelbare lattenbodems bestaan al langer, maar het pure maatwerk is nu ook verwerkt in deze unieke matras. En dat is belangrijk omdat doorsnee matrassen steeds dikker worden, zodat het effect van de bedbodem vaak niet meer voelbaar is.”

“Onze slaapexperts zorgen voor een goede nachtrust.”

QONTACT / Hoe gaan jullie te werk om voor elke klant de beste matras samen te stellen?
Inge: “Wij zitten eerst rond de tafel en gaan precies na welke wensen of klachten de klant heeft. De ene keer nemen we in onze winkel een Personal Sleep Scan, een wetenschappelijk onderbouwde meting van de rug en slaaphouding. Dit neemt slechts enkele seconden in beslag. Zo komen wij te weten welke ondersteuning je nodig hebt ter hoogte van de schouders, taille en heup. Gewoon even in zijlig en in ruglig op het meet- en simulatiebed gaan liggen en je slaapprofiel wordt in kaart gebracht. 128 sensoren meten exact de drukpunten op de matras. Met de resultaten kunnen we aan de slag gaan om de juiste hardheid in elke zone te berekenen. De andere keer weten wij uit ervaring heel goed wat de klant nodig heeft. Dit werken we dan samen met hem uit. Al onze werknemers bezitten een uitgebreide vakkennis plus ieder heeft zijn specialiteit om als team de klant optimaal te helpen. Wij maken niet deel uit van een winkelketen, maar hebben de luxe om te kiezen welke bedden we aanbieden. De klant krijgt bij ons ook de aandacht die hij verdient. Reyskens Slaapcomfort staat eveneens bekend om het uitgebreide aanbod van bedtextiel. Het leuke is de klant te begeleiden en de slaapkamer te laten spreken. De slaapkamer moet een onderdeel zijn van het huis. Een greep uit ons textiel ontdek je op onze webshop www.reyskens-webshop.be.”

QONTACT / Reyskens Slaapcomfort speelt in op nieuwe trends en tendenzen?
Inge: “Om klanten een nog betere service te verlenen, hebben we de binnenkant van onze winkel onlangs volledig verbouwd. Met zowel landelijk ingericht slaapkamers als Scandinavisch getinte designdecors. Er is ook een nieuwe kamer waarin we uitpakken met allerlei technische snufjes. Denk aan geïntegreerde luidsprekers in het hoofdeinde van een bed. Of aan een nachtkastje met een ingebouwde draadloze smartphone-oplader of USB-poorten. Zo spelen wij eens te meer een voortrekkersrol. We geven bovendien het juiste advies over de aankleding van je slaapkamer en reiken verschillende opties aan om het kostenplaatje betaalbaar te houden. Want bij Reyskens Slaapcomfort halen we alles uit de kast om iedereen een gezond en actief leven te bezorgen.”

Inge Reyskens

Reyskens Slaapcomfort

011 24 15 92

Genkersteenweg 310

3500 Hasselt

www.reyskenshasselt.be