Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Parketvloeren Verheyden Mannen op de vloer

Stein Verheyden staat bekend als een vakman die uit het goede hout is gesneden. Hij is niet alleen een crack in het leggen van parketvloeren, hij gaat zelfs met zorg en toewijding te werk. “Parketvloeren Verheyden richt zijn pijlen nu ook op de nieuwbouwmarkt.”

Vier succesfactoren

De corebusiness van Parketvloeren Verheyden bestaat uit het leggen van meerlagenparket, goed voor 80 tot 85 procent van de omzet. “Verder plaatsen we massief parket, laminaat, terrassen in hout en pvc, terraswanden en zitbanken op maat”, vult Stein aan. “Ons team staat bovendien in voor de totale renovatie van parketvloeren en het jaarlijkse onderhoud ervan. Ook bedrijven zijn klant. De succesfactoren van meerlagenparket? Het vraagt weinig onderhoud, oogt even mooi als massief parket en is zeker zo duurzaam én goedkoper! Tegenwoordig maakt het visgraatmotief een comeback. Dit overbekende motief is opnieuw razend populair omdat het een rijke uitstraling en een tijdloos design heeft, maar evenzeer omdat je het kan toepassen in diverse woonstijlen.”

“Parketvloeren Verheyden richt zijn pijlen ook op de nieuwbouwmarkt.”

Van eenmanszaak tot bvba

Een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Parketvloeren Verheyden is de recente omvorming van de eenmanszaak tot een bvba. “Als je na vijf jaar keihard werken die stap kan zetten, mag je je fier op de borst slaan”, vindt Stein. “De oprichting van de nieuwe vennootschap heeft alles te maken met onze aanhoudende groei. Een groei die tot stand is gekomen door keer op keer uitmuntend werk te verrichten. Dat levert ons niet alleen tevreden klanten op, maar ook nog eens mond-tot-mondreclame. En daar plukken wij de vruchten van.”

Een eigen toonzaal

Het team van Stein is intussen vier man sterk. En het orderboekje, dat is het eerstvolgende half jaar meer dan goed gevuld. Toch rust de gedreven zaakvoerder niet op zijn lauweren. “Mijn bedrijf komt vaker in het vizier van projectontwikkelaars. Daarom richten we onze pijlen hoe langer hoe meer op de nieuwbouwmarkt. Op termijn wil ik onze mankracht verder uitbreiden tot drie ploegen.” Nog andere toekomstperspectieven? “Een eigen toonzaal. Daarmee kunnen wij efficiënt inspelen op de vraag van onze klanten. Ik ben volop aan het uitkijken naar een geschikte locatie.” Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Stein Verheyden

Parketvloeren Verheyden

0477 90 15 40

Hasseltsebaan 138

3290 Deurne (Diest)

www.parketvloeren-verheyden.be