Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

AVEB Down to earth

Draagvlak voor schaalvergroting

Ze zijn twee handen op één buik. Bart Ruyters en Ronny Opdenacker bundelden in 2016 hun krachten en lieten de boekhoudkantoren Ruba en Opdenacker & Opdenacker samensmelten. Beide vakexperts werken sindsdien samen onder de naam Associatie Van Economische Beroepen of kortweg AVEB. “Ons doel was een draagvlak te creëren voor schaalvergroting”, maakt Bart duidelijk. “De associatie stelt ons in staat meer te handelen als een groot kantoor en performante boekhoudkundige tools in huis te halen. Eigentijdse software, bijvoorbeeld.” Ronny treedt hem bij. “We werken nu voor 98 procent digitaal. Via ons online portaal kunnen klanten documenten uploaden naar onze eigen cloud. Ze hebben via deze weg bovendien in realtime toegang tot hun cijfers. Die worden overzichtelijk en tot in de kleinste details weergegeven in grafieken. Ons cliënteel is down to earth. De slager of bakker om de hoek, kleinere bedrijven met 4 tot 10 medewerkers. Ook kmo’s met een intern gevoerde boekhouding kunnen een beroep doen op AVEB voor bijstand en advies.”

Complete begeleiding op maat

“Elk dossier wordt persoonlijk behandeld, dat is een sterk puntvan AVEB. Onze klantenrelaties zijn warm en menselijk, we spreken elkaar met de voornaam aan”, zegt Bart. Een andere troef is de complete boekhoudkundige en fiscale begeleiding, volledig op maat. “We denken actief mee met de klant en zijn zaak. Onze all-inservice omvat onder meer startersbegeleiding, de oprichting van een zelfstandige activiteit of vennootschap, het opstellen van een financieel plan, winstsimulaties en fiscale optimalisaties”, somt Ronny op.

Tussentijdse evaluaties en overleg

Een aardige opsteker is het advies dat AVEB verleent. “We maken tussentijdse evaluaties op en plegen regelmatig overleg met de klant. We gaan ook mee aan tafel zitten bij kredietonderhandelingen en investeringsbeslissingen met bankiers en leveranciers. En dat brengt zoden aan de dijk!”

Subsidie voor advies

AVEB is een erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille in de pijler 'Advies'. Wie een beroep doet op de raadgevingen van het boekhoudkantoor van Bart en Ronny, geniet tot 40 procent financiële steun.

Ronny Opdenacker & Bart Ruyters

AVEB

011 22 15 85

Hendrik van Veldekesingel 150/103

3500 Hasselt

012 45 58 77

Genoelsweg 4 3700 Tongeren

www.aveb.biz