Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Actief Insurances Bedrijvig in verzekeringen

Zelfstandigen, vrije beroepers, kmo’s en grote ondernemingen zijn bij Actief Insurances in goede handen. De makelaar uit Lummen spitst zich toe op bedrijfsverzekeringen en reikt kwalitatieve totaaloplossingen aan. “Zo is een BA-ondernemingsverzekering essentieel voor elke vennootschap. Andere interessante verzekeringen zijn rechtsbijstand bedrijven, gewaarborgd inkomen en vrij aanvullend pensioen.”

“Noem ons gerust een atypisch verzekeringskantoor”, begint zaakvoerder Marc Vanstraelen. “Dat heeft alles te maken met onze focus op specifieke klanten en dito producten. Actief Insurances is een verzekeringsmakelaarin de letterlijke zin van het woord omdat we geen leningen verstrekken en geen beleggingsadvies geven. Wij beheren niet alleen de verzekeringsportefeuille van ondernemingen, maar ook de polissen van bedrijfsleiders. Daarom kennen we veel klanten persoonlijk. Zij kunnen rekenen op snelle en correcte schaderegelingen en op de verdediging van hun belangen bij expertises. Bovendien werken wij uitsluitend samen met betrouwbare en financieel krachtige verzekeringsmaatschappijen.”

"Noem ons gerust een atypisch verzekeringskantoor."

Vertrouwenspersoon

Een mooie bonus: Actief Insurances is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar en dus niet gebonden aan een welbepaalde verzekeringsmaatschappij. “We zijn daardoor in staat om voor elke klant en elke verzekering te zoeken naar de meest geschikte oplossing op de markt, inclusief een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Meer nog: onze klanten krijgen een vaste relatiebeheerder toegewezen die hun verzekeringsportefeuille tot in de kleinste details ontleedt, continu opvolgt en waar mogelijk optimaliseert.Wij zijn als verzekeringsmakelaar een vertrouwenspersoon. Willen we de klant de best mogelijke oplossing aanreiken, dan is het noodzakelijk dat wij op de hoogte zijn van de handel en wandel in zijn bedrijf en kunnen inschatten aan welke risico’s de onderneming wordt blootgesteld”, stipt Marc aan.

Exclusiviteit inclusief

Actief Insurances is een buitenbeentje onder de makelaars. Het kantoor van Marc heeft zich ook gespecialiseerdin het verzekeren van kunst, juwelen, exclusieve wagens en andere waardevolle goederen. “Dergelijke luxeproducten verzeker je niet simpelweg via een klassieke polis. Daarvoor hebben we de juiste producten in huis. Nog een verzekeringsformule op maat van onze doelgroep is de ‘sudden death’-polis om je successierechten in te dekken.”


Globale reisverzekering? Zeker weten!

Zomervakantie of citytrip geboekt? Binnenkort op zakenreis? Dan vertrek je natuurlijk niet zonder reisverzekering op zak. Maar weet je ook precies voor welke risico’s je gedekt bent en voor welke niet? “Polissen afgesloten via het reisbureau of reisverzekeringen gekoppeld aan bijvoorbeeld je kredietkaart bieden vaak een beperkte waarborg of zijn al verlopen zonder dat je je daarvan bewust bent”, verwittigt Marc. “Je doet er dan ook goed aan om samen met je verzekeringsmakelaar je persoonlijke situatie onder de loep te nemen en een globale reisverzekering voor een heel jaar aan te gaan. Ben je om zakelijke redenen dikwijls onderweg? Dan kan de polis ook worden opgenomen in je vennootschap.”

Marc Vanstraelen

Actief Insurances

013 35 11 11

Bosstraat 52

3560 Lummen

www.actiefinsurances.be