Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

7% huuropbrengsten op vastgoed

C.O.R.E. Invest

Dubai wordt “het Manhattan van het Midden-Oosten” genoemd, maar de veiligheid, het warme weer en de zon die het hele jaar door schijnt zijn enkele voordelen voor een investeerder, die zelfs New York niet kan overtreffen.

Dubai Marina, de populairste regio van Dubai

De Dubai Marina is het grootste kunstmatige watersport- en woongebied ter wereld, gelegen aan de kust van Dubai. Rondom de waterwegen is er een complete wijk ontstaan met meer dan tweehonderd skyscrapers. Het betreft vooral privé-appartementen aangevuld met hotels en een aantal kantoren. Dubai Marina ligt aan de zuidkant van Dubai. In de jachthaven liggen hoofdzakelijk privé jachten. De wandelpromenade wordt ook veel gebruikt door joggers en fietsers. Dubai Marina heeft een overdekt shoppingcenter, Dubai Marina Mall. Tevens heeft Dubai Marina een open Dine & Shopping-complex, The Beach JBR. Prachtige torens, stranden, hippe Beach clubs, restaurants, bars, watersport, Skydive, attracties en niet te vergeten de Skyline, maken zowel de lokale bevolking als toeristen gelukkig in Dubai Marina. De investeringen in appartementen in deze regio zijn ook zeer lucratieve beleggingen. De prijzen starten vanaf € 300.000 voor een 1 slaapkamer appartement met prachtig zicht op Zee of Marina. De returns zijn 7%, huuropbrengst die jaarlijks vooruitbetaald worden en dit trekt veel internationale investeerders over gans de wereld aan.

8ste wereldwonder

Palm Jumeirah, dit kunstmatige schiereiland dat een gestileerde palmboom vertoont, is 5 km2 groot en telt een 2 km lange stam, een kroon met 16 takken en is omringend door een 11 km lange golfbreker. Daarmee is de kustlijn van Dubai met 72 km toegenomen. Er bevinden zich een kleine 3000 appartementen en ongeveer 2000 villa’s. Ook zijn er op Palm Jumeirah diverse jachthavens, restaurants, stranden en luxueuze hotels te vinden. De villa’s bevinden zich op de bladeren van de palm en de appartementencomplexen zijn te vinden op de stam van de palm. De villa’s worden meestal gebruikt door de eindgebruiker. De appartementen daarentegen zijn voor investeringen zeer interessant, omdat binnen het jaar de Palm Mall die centraal ligt wordt geopend en een gemak en meerwaarde voor de aanliggende appartementen biedt. De vastgoedinvesteringen die C.O.R.E. Invest aanbiedt in de Marina, Palm Jumeirah of Downtown zijn dan ook 100% in eigendom van de investeerder, zowel de gronden als de opstal, vergelijkbaar met België.

Stadscentrum van Dubai

Downtown Dubai is 2 km2 groot, welke centraal gelegen is. In dit stukje van Dubai vind je een aantal van de meest iconische bouwwerken van Dubai, waaronder, de Burj Khalifa, de Dubai Mall, ‘s werelds grootste shoppingcenter en de Dubai Fountain. De afgelopen 8 jaar heeft Downtown een enorme groei meegemaakt. Een groot aantal van deze projecten zijn gelegen langs de Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard, de centrale ring in Downtown Dubai. Langs deze breed opgezette granieten boulevard zijn er gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De investeringen in Downtown Dubai brengen zeer mooie returns, net zoals in Dubai Marina en een meerwaarde ieder jaar van 3-5% bovenop de 7% huurinkomsten. In Downtown Dubai en in Dubai Marina is er veel vraag naar huurappartementen, omdat Business Bay en DIFC (het zakelijk centrum) centraal tussen deze 2 locaties liggen.

Slim en zorgeloos investeren

C.O.R.E. Invest helpt u bij het kiezen van het gepaste vastgoed dat bij uw wensen en budget past, wij vangen u ook op ter plaatse voor een rondleiding en een heerlijke lunch. Bezoek bij u of bij ons aan huis kan ook in België, na afspraak. Wij geven alsook technisch advies over de geplogenheden voor u als Belg en doen voor u het volledig vastgoedbeheer in Dubai. Service dragen wij hoog in het vaandel, daardoor zien wij enkel blije gezichten. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...