Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Vakmanschap en flexibiliteit

Arbora

Bij Arbora Interior Craftsmen staat al 25 jaar ervaring op de teller. Met zijn onderneming realiseert de uitstekend onderlegde bedrijfsleider unieke interieurconcepten in binnen- en buitenland. Van winkels en winkelketens, hotels en horecazaken tot kantoren, woonzorgcentra en andere b2b-projecten. Puur vakmanschap van de bovenste plank!

“Wij luisteren, adviseren, ontwerpen, produceren, plannen én ontzorgen”, somt de bedrijfsleider op. “Ieder interieur heeft zijn eigenheid en dient een andere gebruiker. Daarom besteden onze eigen vakmannen en gekwalificeerde onderaannemers zorgvuldig aandacht aan de kleinste details.”

Sublieme afwerking

Arbora Interior Craftsmen heeft een enorme kennis van materialen en productietechnieken in huis. Dit resulteert telkens weer in een afwerking op het hoogste niveau. “Ook interieurprojecten met een extreme moeilijkheidsgraad zijn een kolfje naar onze hand. Ik denk bijvoorbeeld aan complexe organische vormen. Onze vaklieden leiden de productie in goede banen in onze moderne schrijnwerkerijen in België en het buitenland.”

Retail en horeca

De interieurconcepten van Arbora Interior Craftsmen sluiten naadloos aan bij de wensen van architecten en opdrachtgevers. Het interieurbedrijf is dan ook van alle markten thuis. “Retaildesign vraagt om doordachte concepten waarin klanten zich goed voelen en makkelijk hun weg vinden. We zetten onze jarenlange expertise in bij het inrichten van zowel kleine als grote winkels. Ook hotels en horecazaken voorzien wij van unieke en knap vormgegeven interieurs. Sfeer, uitstraling, comfort en duurzaamheid zijn daarbij de sleutelwoorden.”

De absolute tevredenheid van de klant, dat is onze drijfveer.

Kantoren en b2b

“Kantoorruimten en andere b2b-projecten stemmen we vakkundig af op het bedrijf en zijn identiteit. Wij luisteren aandachtig naar het verhaal achter de onderneming en bepalen in samenspraak het materiaalgebruik en meubilair, dat we in onze eigen werkplaats vervaardigen. Dit geldt ook voor zelfstandigen en vrije beroepers. Boekhouders, advocaten, psychologen, dokters, tandartsen, noem maar op. Elke werkplek moet beantwoorden aan specifieke doelstellingen. De ene keer gaat het om toegankelijkheid of creativiteit, de andere keer om hygiëne of beveiliging. We zorgen voor een optimaal werkcomfort en brengen ieder project tot een goed einde.”

Passie voor interieurbouw

Het team van Arbora Interior Craftsmen heeft een passie voor interieurbouw. De interne organisatie is vergelijkbaar met een goed geoliede machine. En dat merk je! “Onze hoge mate van flexibiliteit is ongezien, zowel voor projecten als totaalprojecten. Geen uitdaging is te groot, geen project is te complex. Wie met ons in zee gaat, heeft slechts één aanspreekpunt. Opdrachtgevers kunnen bovendien rekenen op een secure planning en stipte opvolging. Wij respecteren de afgesproken timing. De absolute tevredenheid van de klant, dàt is onze drijfveer.”

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...