Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

3vents Teambuilder en incentivemaker

Fun in Ibiza. Chillen in Mallorca. Berlin by night. Jazz in Krakau. Cruisen in Haspengouw. Het Hasseltse evenementenbureau 3vents is van vele markten thuis. “Wij denken out of the box en werken buitengewone concepten uit voor teambuildings en incentivereizen”, legt zaakvoerder Birger Vanheusden uit. “Ons streefdoel? Voor elke klant de juiste events organiseren én hem telkens een unieke ervaring laten beleven.”

3vents is in 2008 opgestart als een eenmanszaak. De focus lag in de eerste jaren vooral op het organiseren van teambuildings voor bedrijven. “Een onverhoopt succes in volle crisistijd”, herinnert Birger zich. “Mijn evenementenbureau groeide pijlsnel. Vier jaar later is de zaak dan ook omgevormd tot een vennootschap. Wat ik vandaag als ondernemer heb bereikt, geeft enorm veel voldoening omdat ik van nul af aan ben begonnen. Ik doe gewoon de dingen die ik graag doe, het voelt niet aan als werken. Dit is een droomjob.”

2pk’s en Vespa’s

Een teambuildingactiviteit die bijzonder aanslaat is de 2pk-tocht in Haspengouw. Heerlijk cruisen door de groene velden en de geurende bloesemgaarden. “Pure verwennerij”, beschrijft Birger. “De meeste mensen hebben nog nooit met een deux-chevaux gereden. De zorgvuldig uitgestippelde tocht voert hen bijvoorbeeld langs de Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen, de doorkijkkerk van Borgloon, een wijnboer en een fruitbedrijf. Natuurlijk houden we onderweg regelmatig halt om te proeven van allerlei lekkernijen en streekgerechten. Nog zo een succesnummer: onze Vespa Trophy, goed voor een ontspannende dag op de scooter met de nodige actie en uitdagingen. Er zijn verschillende vertrekplaatsen in België: Knokke, Damme, de Ardennen, het Hageland, Limburg en Haspengouw. Teamspirit verzekerd!”

"Unieke bestemmingen, unieke ervaringen."

Incentives voor de fun

De laatste jaren heeft 3vents zich ook meer en meer toegespitst op het uitwerken van concepten voor incentives. Birger: “Dit zijn meerdaagse projecten in het buitenland. Zo hebben we voor een interimbureau een trip naar Ibiza op touw gezet. De kantoormedewerkers konden er van ‘s morgens tot ‘s avonds uit de bol gaan. Denk aan een party op een catamaran, een jeepsafari, een grottentocht, snorkelen en kajakken. Maar meer inhoudelijke incentivereizen waarbij een vergadering of een opleiding aan fun wordt gekoppeld, zijn evenzeer een kolfje naar onze hand. Mogelijke bestemmingen zijn onder meer Luxemburg, Straatsburg, Rotterdam, Berlijn, Krakau, Mallorca, Tokio en zelfs Beiroet. Ter plaatse volgen de deelnemers meestal niet de begane paden en bezoeken ze bijzondere plekjes. Met 3vents gaan we altijd op zoek naar unieke plaatsen waar unieke ervaringen worden opgedaan. Onze klanten van meerdaagse incentives keren jaarlijks terug. Dat zegt genoeg!”

The sky is the limit

Birger is een man met ambitie. Hij heeft met 3vents hoge aspiraties. “Ik streef niet naar een groot evenementenbureau, wel naar eentje met een persoonlijke touch. De klant staat bij ons vanaf het eerste moment in contact met één en dezelfde persoon, dat vind ik superbelangrijk.Wij nemen een klant alle zorgen en lasten uit handen als hij een teambuilding of een incentive wil regelen. Een full package inclusief vluchten, verblijf, activiteiten en begeleiding van a tot z? Elk concept kan worden aangepast volgens de wensen van de klant, maar we werken ook voorstellen volledig op maat uit. The sky is the limit! Wij houden altijd rekening met de samenstelling van de groep: vrouwen, mannen, leeftijden, skills. Het is ons doel dat elke deelnemer het naar zijn zin heeft, van het begin tot het einde”, benadrukt Birger.

Birger Vanheusden

3vents

0497 53 17 07

Winterbeekstraat 19

3511 Hasselt

www.3vents.be