Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

L'exsellent Relatiebouwer

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk naamsbekendheid is. Lex Schröer en zijn echtgenote Rebecca Bogaert van L’exsellent hebben dat goed begrepen. De slogan van hun familiebedrijf – ‘Met een kleine gift, uw omzet in de lift!’ – slaat de nagel op de kop. Relatiegeschenken en eindejaarspakketten vergroten de notoriteit van een onderneming. Ze creëren een ‘top of mind awareness’ bij klanten, zakenrelaties en personeel.

Focus op kmo’s

L’exsellent is een zeer laagdrempelig bedrijf, dat een toppositie inneemt in de sector van relatiegeschenken. “Wij richten ons in eerste instantie op kleine en middelgrote ondernemingen”, geeft Lex aan. “Waarom? Omdat we zelf kmo’ers zijn in hart en nieren. Net als mijn ouders en mijn broer. Maar multinationals zoals Omega Pharma en Shell vinden ook hun weg naar ons. Onze klanten zijn verspreid over heel Vlaanderen. Zelfs in Wallonië, Nederland, Duitsland en Frankrijk doen wij zaken. Mijn vader zei altijd: het gaat er niet om wie je bent, maar om wie je kent. Een waarheid als een koe, zeker in de wereld van de kmo’s. Daarom ben ik een fervent netwerker en laat ik overal mijn gezicht zien. Plus: ik doe wat ik beloof.”

Totaaloplossingen

De specialiteit van L’exsellent? Daar weet Rebecca raad mee: “Ons team biedt totaaloplossingen aan om de naamsbekendheid van bedrijven en organisaties te vergroten. We zorgen ervoor dat het logo van een klant op de juiste manier naar buiten wordt gebracht. Op gadgets, kleding, noem maar op. Daarnaast pakken wij uit met totaaloplossingen om de klanten, relaties en medewerkers van bedrijven en organisaties te belonen. Ik denk aan de meest uiteenlopende eindejaarspakketten, gifts en incentives. Maar ook aan de sponsoring van een evenement, bijvoorbeeld in de vorm van bedrukte of geborduurde promotionele kleding. Al onze artikelen zijn eerlijke producten, die voldoen aan de Europese richtlijnen.”

“Het gaat er niet om wie je bent, maar om wie je kent.”

Betaalbare prijzen

Het aanbod van relatiegeschenken is enorm breed. Je kan het zo gek niet bedenken, of L’exsellent heeft het in huis. Van een balpen, calculator, zonnebril, sleutelhanger en USB-stick tot een tabletcover, portemonnee, petje, chocolade en bedrukte paperclips. “En dat is lang niet alles”, haakt Lex in. “We bedenken en ontwikkelen ook concepten samen met klanten. Bijvoorbeeld voor een kledingfabrikant: een envelopje met een geparfumeerd logo aan een touwtje om als geurzakje in je kledingkast te hangen. Het aantal mogelijkheden om te bedrukken is legio. Zeefdruk, transferdruk, digitaal printen, sublimatie, het kan tegenwoordig allemaal én aan betaalbare prijzen.”

Korte leveringstermijn

Het familiebedrijf van Lex en Rebecca is in 2000 opgericht als een eenmanszaak en twee jaar later overgegaan in een vennootschap. Waarom de benaming L’exsellent? “Mijn naam is Lex, ik ben gestart in Eksel en verkoop excellente producten. Dat is zo klaar als een klontje, toch? Wij kunnen ieder order perfect voorbereiden omdat we begrijpen wat de klant wil. Bovendien slagen wij erin hele korte leveringstermijnen te hanteren. Onze familie staat bekend om haar amicale aanpak en de wil om iedereen te helpen. Elke klant – groot én klein – mag ons altijd bellen, om het even wanneer. Niet verwonderlijk dat we jaarlijks meer dan 200 nieuwe klanten verwelkomen.”

Rooskleurige toekomst

De laatste jaren hebben Lex en Rebecca versterking gekregen van hun zoon. “Hij treedt in onze voetsporen, de opvolging is dus verzekerd”, klinkt het in koor. “Wij maken een forse groei door en lonken naar een nieuw bedrijfspand. De toekomst ziet er rooskleurig uit.”

Lex Schröer & Rebecca Bogaert

L'exsellent

011 81 06 10

Kattenbos 121

3920 Lommel

www.lexsellent.be