Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Advieskantoor VME Raad en daad

De beste vruchten van hard werken en ondernemen? Een comfortabel leven, zekerheid en gemoedsrust. Precies die hoekstenen vormen het expertisegebied van Advieskantoor VME, het huis van vertrouwen van de door de wol geverfde ondernemers én financieel adviseurs Dennis Vandersmissen en Steven Dusart. “Wij zijn de financiële gids in je persoonlijk én professioneel leven. Wat ons onderscheidt: we zijn ondernemer én adviseur, en kunnen ons dus volledig inleven in de situatie van onze klanten.”

QONTACT / Waarom ben je partner bij Dealmakers?
Dennis: “Dit past in onze allesomvattende begeleiding van klanten. Dealmakers is een gespecialiseerd adviesbureau dat eigenaars en bedrijfsleiders van KMO’s persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming en dit vanaf de beslissing tot verkoop, tot en met de realisatie van de gewenste transactie. Een succesvolle KMO is lokaal sterk verankerd. Wij, bij Dealmakers, zijn dat ook: elke partner staat dicht bij zijn cliënten en combineert een regionale verbondenheid met de nationale dimensie van onze opdrachten. Onze expertise, structuur en filosofie leiden tot succesvolle transacties.”

QONTACT / Met welk oogmerk werd deze dienstverlening opgezet?
Dennis: “Het startpunt bij Dealmakers is de fundamentele keuze om bedrijfsovernames op een professionele wijze te begeleiden. Professionalisme betekent voor ons de gelijktijdige invulling van de volgende criteria : een kwalitatief hoogstaande dienstverlening, een specifieke structuur op maat van deze dienstverlening en een duidelijke focus bij de uitvoering van onze opdrachten.”

"Passie voor ondernemerschap drijft ons."

QONTACT / Hoe is dat professionalisme gewaarborgd?
Dennis: “De kwaliteit van onze dienstverlening is gegarandeerd door de combinatie van onze onafhankelijkheid, het werken in vertrouwen met elke cliënt, een structurele betrokkenheid gedurende het hele proces, en onze bewezen ervaring en knowhow bij de realisatie van bedrijfsovernames. Onze specifieke structuur is op maat gesneden van deze dienstverlening : een klein gespecialiseerd team dat de vaardigheid bij onderhandelingen en procesbegeleiding combineert met de inhoudelijke knowhow op het vlak van Corporate Finance, dat belangenconflicten uitsluit en continuïteit garandeert.”

QONTACT / Kan je terugblikken op een aantal referenties?
Dennis: “Daar confidentialiteit, naast professionalisme ons hoogste goed is, kunnen we niet alle transacties openbaar maken. Een recente transactie is de strategische alliantie tussen Moore Stephens Belgium en Engelen & Partners. Vanuit een strategische reflectie werd ik gevraagd om via een discrete search te identificeren welke kantoren in Limburg in aanmerking kwamen voor alliantie, overname of fusie. Hierbij sprong het kantoor Engelen & Partners in het oog. Een intense periode van gesprekken over visie en strategie volgde. Van zodra beide partijen op dezelfde golflengte zaten, werd er overgegaan tot het uitwerken van een overeenkomst. ”

Dennis Vandersmissen

Advieskantoor VME

0495 27 29 94

Solveld 57

3440 Zoutleeuw

www.dealmakers.be