Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

All Top Clean Products Propere oplossingen

Nathalie Jonkers en Erwin Allary zijn het levende bewijs van een echtpaar dat een bloeiend bedrijf kan runnen naast een gezinsleven met vier kinderen. De sleutel van hun succes? “Een goed huwelijk!”, lacht het koppel. “En afgebakende taken binnen onze familiale onderneming. De communicatie tussen ons beiden is heel belangrijk. Toch wordt er thuis niet gepalaverd over het werk.”

QONTACT / All Top Clean Products: jullie bedrijfsnaam is de vlag die de lading dekt, niet?
Erwin: “Inderdaad. All Top Clean Products is een totaalleverancier van onderhoudsproducten en -materialen in de ruimste zin. Ons aanbod blinkt uit door zijn topkwaliteit en varieert van een kleine huishoudspons tot een grote poetsmachine. Wij begeleiden bedrijven in heel hun schoonmaakproces. Zo leiden we de interne poetsvrouwen op zodat ze met kennis van zaken te werk gaan. Of wij nemen het afvalbeleid onder de loep en denken mee op het vlak van vuilnisbakken en -zakken. We bekijken ook in welke mate de klant maatschappelijk verantwoord onderneemt. Ecologische producten die zowel veilig zijn voor het milieu als voor de persoon die ermee aan de slag gaat, zijn immers sterk in opmars.”

QONTACT / Op welke manier maak je een klant wegwijs in onderhoud en hygiëne?
Nathalie: “Elke klant heeft andere noden en behoeften. Daarom maken wij hygiëneplannen op die aangeven of het onderhoud op dag-, week- of periodieke basis moet gebeuren. Bijkomend adviseren we de juiste producten voor iedere schoonmaakklus. Ook van groot belang: toilethygiëne! All Top Clean Products levert wc-papier, handdoekpapier en handzepen. Een toilet met een propere uitstraling zegt heel veel, zo niet alles, over de netheid in een bedrijf.”

"Geen sexy artikelen, wel noodzakelijke artikelen."

QONTACT / Hoe pak je de verkoop van onderhoudsproducten en -materialen aan?
Erwin: “All Top Clean Products biedt geen sexy artikelen aan, wel noodzakelijke artikelen. Wij maken de bedrijfsleider erop attent dat zijn poetsvrouw liever én beter werkt met degelijk materiaal. En als die poetsvrouw gelukkig is, dan resulteert dat in een proper kantoor. Een ander kernpunt is ergonomie. Enkele tips? Tijdens het moppen moet de steel een lengte hebben tussen neus en kin. Zo vermijd je dat je door je rug gaat. Gebruik een voorgeïmpregneerde mop of een perssysteem. Die voorkomen dat je de mop moet uitwringen en dus de polsen belast. Of vervoer je volle emmers en alle andere materialen op een poetskar. Zo moet je niet telkens op en af lopen wat een hoop tijd én kosten bespaart.”
Nathalie: “We streven vóór alles kwaliteit en duurzaamheid na, zowel met onze producten, materialen als machines. Wij volgen de nieuwe trends in schoonmaakmiddelen en reinigingsproducten en -materialen op de voet om onze klanten steeds de beste oplossingen aan te reiken.”

QONTACT / Voor heel wat groeibedrijven geldt: the sky is the limit. Ook voor jullie?
Erwin: “We willen niet de grootste, maar de beste zijn. Daarom richten wij ons voornamelijk op Limburg en een deel van Vlaams-Brabant en Antwerpen. Zo zijn we in staat om zeer snel te reageren mocht er zich een probleem voordoen bij een klant. Plus: wij voeren al onze leveringen zelf uit, tot bij de klant in de kast of hoe hij het ook maar wenst. Klanten – ook buiten onze actieradius – kunnen bovendien 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bestellingen plaatsen via onze webshop. Nog een troef is de conceptstore naast onze kantoren. Elke klant kan er ter plaatse kennismaken met ons breed aanbod. Een unicum in onze branche!”
Nathalie: “Wij streven naar een langdurige relatie met al onze klanten. Erwin en ik zijn altijd bereikbaar. Precies omdat All Top Clean Products niet de grootste wil zijn, spelen we heel kort op de bal en zijn wij bijzonder flexibel. We doen er alles aan om de klant te ontzorgen.”

Erwin Allary & Nathalie Jonkers

All Top Clean Products

011 73 64 40

Kiezel Kleine Brogel 49

3990 Peer

www.atcp.be