Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Efficado Personal coach voor e-succes

Online business en online marketing zijn de paswoorden voor zakensucces, maar veel kleine en middelgrote ondernemingen hebben die digitale vertaalslag nog niet gemaakt. Joeri Billast, oprichter en zaakvoerder van Efficado, helpt hen om een effectieve online communicatie met klanten en prospecten te voeren. “Op een manier die inspireert, indruk maakt en vertrouwen opbouwt. Via coachings, workshops, opleidingen en consultancy.”

Helpende hand

Het internet verandert de wereld: onze manier van communiceren, onze manier van kopen, onze manier van verkopen. Ondernemers die een helpende hand zoeken in de digitale wereld kunnen die vinden bij Joeri Billast, de web wizard achter Efficado. “Ik sta mijn klanten bij als een persoonlijke coach voor het verbeteren van hun online marketing en communicatie. Ik help hen aan nieuwe klanten, extra verkoop aan huidige klanten, meer leads, meer inschrijvingen op hun nieuwsbrief. In functie van de doelstellingen van de klant stel ik een concreet actieplan op. Dat is maatwerk.”

“Efficado zet volop in op marketing funnels.”

Efficiënt en effectief

Joeri verzorgt ook opleidingen, seminars, workshops en webinars, voornamelijk gericht op efficiënte en effectieve marketing- en communicatiestrategieën. “Ik bied online producten aan zoals Efficado Image Redirect, dat je in staat stelt om meer bezoekers naar je website te leiden via foto’s op sociale media. Ik zet volop in op het creëren van marketing funnels, waarbij je je doelpubliek stap voor stap dichter naar je toe haalt. Via sociale media, websites, emoties, verwachtingen, concrete aanbiedingen. Ik maak gebruik van een brede waaier aan technieken en tools, die allemaal min of meer hetzelfde doel beogen: potentiële klanten snel en kostenefficiënt bereiken, interactie creëren met je doelgroep en uiteindelijk komen tot conversie.”

Know, like, trust

Klinkt mooi, maar het gaat niet vanzelf. “Ik ben geen tovenaar”, zegt Joeri met een knipoog. “Soms krijg ik de vraag van ondernemers of ik hen snel succes kan bezorgen, maar zo werkt het niet. Om het vertrouwen van klanten te winnen, moet je er eerst voor zorgen dat ze je kennen. Vervolgens moeten ze je waarderen en pas dan kan er een vertrouwensband ontstaan. Know, like, trust. Zoiets vergt tijd. Je kan niet verwachten dat je bij het eerste contact een verkoop realiseert. Ik begeleid het merendeel van mijn klanten voor een periode van zes tot twaalf maanden. Dat biedt de nodige ruimte om een duurzame relatie met hun klanten op te bouwen.”

Minimale kost, maximaal resultaat

Naar eigen zeggen is Joeri “totaal gefascineerd” door de nieuwe ontwikkelingen in online marketing en social media. En hij weet daar zijn voordeel uit te halen. “Tijdens een seminar heb ik de deelnemers eens gevraagd hoeveel tijd het me kost om met het zoekwoord ‘Evernote’ op de tweede plaats in de 180 miljoen zoekresultaten van Google te komen. Dagen, weken, maanden? Wel, met behulp van Google+ is het mij al eens gelukt in minder dan 15 uur. Als je je lang genoeg verdiept in de werking en algoritmen van bedrijven zoals Google en Facebook, vind je wel manieren om aan een minimale kost maximale resultaten te behalen.”
0,006

Het Facebook Ads-record van Efficado is 0,006 euro per klik.

Joeri Billast

Efficado

0474 62 38 26

Wonewei 4

3360 Bierbeek

www.efficado.eu