Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Derdaele+ industriële gebouwen Een versnelling hoger

Derdaele+ industriële gebouwen ziet jaar na jaar zijn omzetcijfer groeien. Ook 2018 zal deze tendens volgen waardoor dit jaar vooral in het teken staat van zeer selectief aannemen van enkele ervaren nieuwe werkkrachten en grote uitbreidingswerken.

VAN REGIONALE AANNEMER TOT VOLWAARDIGE SPELER

We zijn 2018 gestart en zonder enige twijfel en verrassingen kan Derdaele+ industriële gebouwen nu reeds met zekerheid melden dat het weeral een mooi omzetjaar tegemoet gaat. Het is voor hen een geruststelling dat het niet alleen snel maar ook langdurig kan blijven groeien waardoor het bedrijf uit Lommel is uitgegroeid van een regionale aannemer tot een volwaardige speler in de markt van industrie- en kantoorgebouwen.

UITBREIDINGSPLANNEN

Patric Derdaele: ‘We zijn reeds enkele jaren een gevestigde waarde maar voelen en horen dat het tijd werd voor enkele ingrijpende verbouwingen. Gezien we onze klanten en prospecten telkens informeren dat elk bedrijf na 10 jaar een facelift nodig heeft, komen we zelf vandaag ook aan de beurt!’

De uitbreidingsplannen zijn ook niet meer af te wenden omdat steeds meer grotere noemenswaardige bedrijven in zee gaan met Derdaele+ industriële gebouwen gezien zij garant en bekend staan voor een goede samenwerking tussen aannemer en bouwheer welke vooral berust op voldoende en open communicatie omtrent prijsbepaling en planning. De verwachtingen van vele bouwheren uit verschillende markten (Logistiek & Distributie, Retail & Handel, Bedrijfsunits & Kantoren, Garages & Showrooms, Renovaties & Verbouwingen, ..) werden vaak telkens opnieuw waargemaakt en het vertrouwen niet beschaamd.

SNELLER, EFFICIENTER EN COMPETITIEVER

Derdaele+ industriële gebouwen kijkt dan ook ongeduldig uit naar de toekomst want de expansieplannen zullen op verschillende vlakken plaatsvinden: Personeel, kantoren, staalproductie, lakkerij, stockage en uitbreiding in het reeds ultramodern bestaand machinepark.
Met bovenstaande investeringen bevestigd Derdaele+ industriële gebouwen zijn huidige status en wil het de klanten helpen met vooral sneller, efficiënter en uiteraard ook competitiever uit de hoek te komen.

“Met deze investeringen garanderen we ookonze werknemers werkzekerheid voor een lange periode,” vertelt Patric Derdaele. “We trachten hen helder en inspirerend te betrekken bij de toekomst van ons bedrijf. Door intens overleg spreken we af welke weg we zullen bewandelen om onze doelen te bereiken. We proberen ook elk talent naar waarde te schatten en juist in te zetten. Zelfs via de goede relaties met onze sponsors in de autosport ondersteunen we onze medewerkers. Zo levert Starmeal elke week een assortiment slaatjes voor ons kantoorpersoneel. Zo investeren we niet alleen in een compleet, efficiënt maar ook een gezond team. En dat maakt ons als bouwpartner alleen maar sterker.”

Patric Derdaele & Thomas Monnens

Derdaele+ industriële gebouwen

011 80 55 00

Gerard Mercatorstraat 24

3920 Lommel

www.derdaele.be