Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Beerts Security Beveiliging op punt

Weet je zeker dat je bedrijf goed is beveiligd tegen inbraak, brand en ander mogelijk onheil? Toch best eens contact opnemen met Beerts Security, de specialist bij uitstek in Limburg op het vlak van bedrijfsbeveiliging. Zaakvoerder Bert Beerts heeft maar eventjes 25 jaar ervaring in de branche. Hij belooft hightechoplossingen én een persoonlijke service. “Een goed beveiligingssysteem kan levens redden!”

Beveiliging is een hot issue. Bert Beerts van Beerts Security weet er alles van. “Het komt zelden in het nieuws, maar elk jaar worden in ons land maar liefst 10.000 brandgevallen in gebouwen gemeld. Met heel wat doden, gewonden en materiële schade tot gevolg. Ook inbraken zijn een vaak voorkomende bron van onheil.” Branddetectie, inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole zijn dus geen overbodige luxe.

Bedrijfsgroei bestendigen

Bert mag zich een autoriteit in beveiliging noemen. Hij leerde het vak bij elektronicagigant Philips, begin jaren ’90. “Daar viel heel wat te beveiligen: gebouwen, brain power, innovaties in technologie. Ik heb me er ingewerkt in branddetectie, inbraakalarm, toegangscontrole en camerabewaking. Na een herstructurering en overname van mijn afdeling, een kleine 10 jaar geleden, ben ik op zelfstandige basis verdergegaan. Een beslissing waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.” Om de groei van Beerts Security te kunnen bestendigen, is Bert op zoek naar versterking. “Meer bepaald: een jonge en ambitieuze werkkracht, die zich als vennoot aan het bedrijf wil binden en voor wie ik een leermeester kan zijn. Iemand die zich thuisvoelt in een fijne werksfeer en die plezier wil beleven in zijn job.”

"Ik slaap op mijn twee oren, mijn klanten ook."

Langdurige houdbaarheid

Het ene beveiligingssysteem is het andere niet. Wat maakt het verschil? “Echt slechte systemen bestaan niet meer”, aldus Bert. “Maar ik merk wel aanzienlijke verschillen in kwaliteit. De goedkoopste en minderwaardige systemen van pakweg vijf jaar geleden zijn vandaag al niet meer compatibel met de nieuwe doormeldingssystemen en klavieren. De systemen die ik installeer, hebben een veel langere houdbaarheidsdatum. Ik werk voornamelijk met systemen van Honeywell, een grote naam in onze branche, gekend voor de stabiliteit en de duurzaamheid van zijn producten. Resultaat: ik slaap op mijn twee oren, mijn klanten ook.”

De toekomst is digitaal

Beveiliging is een branche in volle beweging. Beerts Security biedt beveiligingssystemen aan die via de smartphone kunnen worden bediend. “Jongere klanten gaan ervan uit dat die optie in het pakket is inbegrepen. Oudere klanten zijn minder vertrouwd met de digitale vernieuwingen, al merk ik dat ook bij hen het tij begint te keren. Ik stel in ieder geval elke klant voor om te demonstreren hoe hij die nieuwe toepassingen moet gebruiken. Vandaag kunnen we alle nieuwe bewakingssystemen verbinden met het internet. Dit opent een waaier van mogelijkheden. Livebeelden of -opnames kunnen worden bekeken via elke computer, smartphone of tablet.”

Park Inn by Radisson Hotel

Beerts Security heeft eerder dit jaar de elektronische branddetectie en camerabewaking geplaatst in het Park Inn by Radisson Hotel in Hasselt. Bert: “Bij de opening van het hotel stond ons systeem op punt. Het project is echter nog niet afgelopen, want we staan ook in voor de beveiliging van de appartementen die deel uitmaken van het gebouw. Ik maak het verschil met mijn expertise en mijn betrokkenheid. Ik heb er geen probleem mee om in het weekend of ’s nachts op de werf te staan, om eventuele moeilijkheden uit de weg te ruimen. Ik laat mijn klanten nooit in de steek.”

Bert Beerts

Beerts Security

0474 01 22 13

Schalbroekstraat 133

3560 Lummen

www.beertssecurity.be