Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Vastgoed in dubai

C.O.R.E. Invest

Winstgevend beleggen in buitenlands vastgoed is niet vanzelfsprekend. Guy Penders van C.O.R.E. Invest begeleidt investeerders bij het aankopen en het verkopen van onroerend goed in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. “Daarnaast staan we ook in voor het volledige property management van het onroerend goed.”

Qontact I Wat maakt investeren in Dubai zo interessant?

Guy: “Een van de meest welvarende landen in de wereld zijn de Verenigde Arabische Emiraten. De federatie telt zeven emiraten, waarvan Dubai een van de belangrijkste is. Je treft er zowat de grootste haven op aarde aan net als het voornaamste zakencentrum van het land, met handelsactiviteiten die zich tot ver in de wereld uitstrekken. Dubai is een unieke metropool met adembenemende stranden, prestigieuze projecten, grenzeloze luxe, een torenhoog serviceniveau en standingvolle evenementen. In 2020 organiseert de stad voor het eerst in Arabië de World Expo, waar 25 miljoen bezoekers worden verwacht wat de lokale economie een boost geeft. Bovendien staat het emiraat met zijn 3,4 miljoen inwoners bekend als veilig en politiek stabiel. Dit alles maakt dat Dubai veel zekerheid biedt aan investeerders die hun kapitaal willen laten renderen op de plaatselijke vastgoedmarkt.”

Qontact I Waarom is de aanpak van C.O.R.E. Invest uniek?

Guy: “Wij focussen ons al meer dan 10 jaar op vastgoedbeleggingen in Dubai. Ikzelf heb decennialang expertise ter plaatse en ben tevens een gecertificeerd RERA-broker. C.O.R.E. Invest werkt samen met de meest gerenommeerde projecten zoals de jachthaven Dubai Marina, Palm Jumeirah, de wolkenkrabbers Cayan Tower en Burj Khalifa en de archipel The World. We zijn het aanspreekpunt in België voor vastgoed in Dubai en onderscheiden ons vooral door het advies op maat. Want de situatie is voor elke investeerder verschillend en dit zowel belastingtechnisch, persoonlijk als op het vlak van zijn gezinssamenstelling. Onze service begint met een persoonlijk bezoek in België of in Dubai. Wij organiseren ook projectbezichtigingen ter plaatse waarbij we de klant aan de luchthaven in Dubai opvangen en professioneel begeleiden tot aan de ondertekening van het aankoopcontract. Met degelijk advies, een grondige marktkennis en een optimale service maakt C.O.R.E. Invest het verschil.”

Qontact I Wat brengen vastgoedbeleggingen in Dubai op?

Guy: “In Dubai floreert de economie dankzij de hoge levensstandaard en het gunstige belastingstelsel. Het vastgoed kent er een gemiddelde groei van drie tot zes procent per jaar. De rendementen op de huurinkomsten bedragen elk jaar minimaal zeven procent netto. Geen enkel Belgisch spaarboekje of vastgoedproject kan daaraan tippen. Conform de voorwaarden worden de huurgelden ook jaarlijks volledig vooruitbetaald. Dus geen achterstallige betalingen of leegstand! Een huurder die vervroegd opzegt, is nog eens een opzegboete van twee extra maanden verschuldigd. Vastgoedbeleggingen in Dubai bieden dus lucratieve opportuniteiten. Zelfs de banken in België en in Dubai hebben dit goed begrepen. Zij pakken uit met interessante financiële formules om in Dubai te investeren.”

Qontact I Heb je een tip voor geïnteresseerde investeerders?

Guy: “Investeer enkel en alleen in de toplocaties! Door onze gedegen kennis van de vastgoedmarkt in Dubai weten wij als geen ander dat dergelijke appartementen niet per se duurder zijn. Ook na de aankoop is vastgoed in Dubai bij C.O.R.E. Invest in goede handen. Wij kunnen instaan voor het property management en het portefeuillebeheer zodat de investeerder van een maximaal rendement geniet.”

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...