Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Groeiambities realiseren

Hilde Peerlings Consultancy

De carrière van businessconsultant en -coach Hilde Peerlings rijk gevuld noemen? Dat is meedingen naar de prijs voor understatement van het jaar. Want met haar bedrijf Hilde Peerlings Consultancy werkt ze elke dag mee aan de rendabele en gezonde groei van zelfstandige ondernemers en kmo’s.

Hilde Peerlings heeft met succes al heel wat professionele watertjes doorzwommen. Zo werkte ze 10 jaar in de financiële sector en was ze 15 jaar bedrijfsleider-ondernemer in de automobielsector. In die laatste functie bouwde ze een kmo uit van een klein team tot een onderneming met meer dan 180 medewerkers. Vandaag deelt ze haar ervaring en expertise met groeibedrijven en helpt ze hen met een hands-on aanpak en doelgericht actieplan om hun groeiambities te realiseren.

Vier fundamentele pijlers

Vanuit haar ervaring als bedrijfsleider en met een vooruitziende blik ontwikkelde Hilde een duidelijke visie op de groei van ondernemingen. En die visie bracht haar tot vier essentiële bouwstenen: “Ik ben ervan overtuigd dat kennis en expertise uitwisselen een must is om succesvol te ondernemen in de huidige economie. Daarom geef ik nu onderbouwd advies over sales, hr, organisatiestructuren en financieel management. Vier domeinen die voor de meeste groeibedrijven grote uitdagingen bieden.”

Adviesraden om ondernemers te versterken

Veel ondernemers blinken uit in hun corebusiness. Helaas voor hen is dat niet voldoende om succesvol te zijn. “Ondernemen gaat veel verder dan doen wat je goed kunt. Er zijn zoveel aspecten aan het ondernemerschap die allemaal in balans moeten zijn. Daarom ben ik zo’n fan van adviesraden. Die versterken ondernemers in de breedte en in de diepte. Ik zetel niet alleen in adviesraden, ik stel er ook samen. Dankzij mijn uitgebreide netwerk van professionals binnen uiteenlopende vakgebieden weet ik altijd de juiste mensen samen aan tafel te krijgen.”

Een nieuw project in primeur

“Ik merk elke dag in de praktijk dat er nog veel begeleiding nodig is bij de optimale samenstelling van raden van advies en raden van bestuur. Daarom ben ik blij dat ik in primeur aan Qontact kan aankondigen dat ik mijn schouders zal zetten onder een nieuw project dat de samenstelling van die raden in Limburg, de Kempen en Vlaams-Brabant zal activeren. Veel meer kan ik er nu nog niet over kwijt, maar je zult er binnenkort zeker meer over horen.”

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...