Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Elektriciteits- en lichtexperts

BS Technics

Persoonlijk. Betrouwbaar. Kwaliteit. Vakmanschap. Service. Dat zijn de vijf pijlers waarop Bas Severijns en Nele Enkels BS-Technics hebben gebouwd. Naast elektriciteitswerken voor industrie- en kantoorgebouwen, particuliere woningen en studentenkamers, levert hun bedrijf uit Neeroeteren advies over binnen- en buitenverlichting. En of ze de lamp doen branden: “We willen uitbreiden!”

Qontact I Op het vlak van klanttevredenheid hebben jullie een ambitieus streefdoel.

Bas: “Wij gaan voor de volle 100 procent. Hoe? Door uit te blinken in service! Zowel grote als kleine klanten hechten daar belang aan. Begrijpelijk: als bij de realisatie van een industrieproject één leverancier het laat afweten, dan loopt ook de rest vertraging op en vallen alle dominosteentjes om. Loopt er iets mis, dan moet dat probleem dezelfde dag worden opgelost. Daar proberen we aan tegemoet te komen. Onze snelheid van interventie is zonder twijfel een van onze grootste troeven. Zo bouwen wij vertrouwen op. Om die hoogstaande service te kunnen blijven garanderen bij grote projecten, moeten we wel uitbreiden. Dus ja, wij hebben groeiplannen.” Nele: “Wat steeds meer gewicht in de schaal legt bij klanten uit de industrie, is het gebruik van milieubewuste technieken en producten: ledverlichting, zonnepanelen, slimme domoticasystemen, noem maar op. Het spreekt voor zich dat we alle technische en technologische vernieuwingen in verwarming, ventilatie en koeling op de voet volgen. Idem dito voor verlichting, nog zo een markt die voortdurend in beweging is. Wij worden dan ook steeds vaker gevraagd voor verlichtingsadvies, zowel door particuliere klanten als door bedrijven en publieke organisaties.”

Qontact I Noem eens enkele verwezenlijkingen op waar je met trots op terugkijkt!

Bas: “Nadat we voor Vrije Basisschool Mozaïek in Maasmechelen het laagspanningsbord voor de HVAC-sturing hadden gebouwd en geïnstalleerd, zijn we door vier andere scholen aangesteld om plannen te tekenen en aanpassingen te doen. Dat bewijst de waarde van een tevreden klant! Bij Vanhoof Mannenmode, een grote kledingwinkel in Dilsen-Stokkem, hebben we de elektriciteit vernieuwd en ledverlichting geplaatst. Het lab van Haystack, een multinational uit Heverlee die smaaktesten organiseert voor bijvoorbeeld frisdrankproducenten die een nieuw smaakje op de markt willen brengen, hebben we uitgerust met een keuken, domotica en verlichting. En ook in een grote Nissan-garage in Luik zijn de elektriciteitswerken door ons uitgevoerd.” Nele: “Met BS-Technics doen wij zowel nieuwbouw als renovaties. We worden ingeschakeld door architecten en aannemers om elektriciteit en verlichting te plaatsen in appartementsgebouwen. Daarnaast richten wij elk jaar wel zeker 100 studentenkamers in.”

Qontact I Wat als je telefoon krijgt uit pakweg de Brusselse regio of Wallonië?

Bas: “Dat gebeurt regelmatig en ook dan zetten wij ons beste beentje voor. We hebben al heel wat werken uitgevoerd op verplaatsing: Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Luik. Zelfs een groot luxeappartement in Knokke is een van onze vele referenties.”

Qontact I BS-Technics bestaat sinds 2011. Waar heb je de stiel onder de knie gekregen?

Bas: “Voor ik onder eigen naam begon, had ik al negen jaar ervaring in de elektrotechnische wereld op zak, als werknemer. Ik klopte 80 uur per week, met volle goesting. Toch is het zoveel leuker om je eigen baas te zijn.” Nele: “Ikzelf ben ongeveer 2,5 jaar geleden in het bedrijf gestapt. In eerste instantie voor administratief werk, planning en organisatie, maar vandaag besteed ik mijn tijd grotendeels aan verlichtingsadvies. Dat is een specialisatie op zich. BS-Technics heeft daar intussen enige naam in gemaakt en we willen die activiteit zeker nog verder uitbouwen.”

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...