Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Dynamisch, veelzijdig en intelligent

van Osch

De nieuwste generatie van de BMW 5 Reeks is sportief, elegant en stijlvol. In maart 2017 verscheen de wagen op de markt. Een verhoogde dynamiek, een onklopbaar assortiment aan rijhulpsystemen, optimale connectiviteit en innovatieve technologie kenmerken de BMW 5 Reeks. In juni vult de nieuwe BMW 5 Reeks Touring het gamma aan.

Geknipt voor business

De slogan van de nieuwe BMW 5 Reeks spreekt voor zich: ‘Business Athlete’. Het is de perfecte wagen waarin BMW al zijn business functionaliteiten combineert met het typische BMW-rijplezier. Denk maar aan de innovatieve technologieën zoals de ingebouwde e-mailserver, het Head-Up Display en de Intelligent Voice Assist. Met het Driving Assistant Pack Plus heb je je beste medewerker gevonden. Zonder veel poespas vertrouw je hem belangrijke, maar eentonige taken toe. Hij maakt geautomatiseerd rijden mogelijk in situaties zoals files, moeizaam verkeer of lange ritten. Zelfs het veranderen van rijstrook kan je gerust aan hem overlaten.

Businesspack

Metaalkleur, lederen interieur, achteruitrijcamera, Park Assist, comforttelefonie met draadloos laden, navigatiesysteem Professional, Concierge Services, Real Time Traffic Information, Connected Drive Services en Remote Services.

Op maat van je bedrijf

De fleetvoorwaarden van de nieuwe BMW 5 Reeks zijn dezelfde als die van de bestaande modellen. Bij BMW zijn de fleetvoorwaarden afhankelijk van het aantal wagens in het wagenpark, maar ook het aandeel van BMW binnen dat wagenpark is belangrijk. Nog goed om te weten: van Osch maakt de fleetvoorwaarden op maat waardoor ze dus kunnen verschillen van klant tot klant.

Fiscale voordelen

De financiële impact van een wagenpark op een bedrijf mag je niet onderschatten. Een premiummerk zoals BMW kan bij aankoop duurder zijn, maar de restwaarde ligt een stuk hoger waardoor het maandbedrag lager is. Je moet dus altijd het totaalplaatje bekijken. Het fiscale voordeel hangt samen met de aankoopprijs en de CO2-emissie van de wagen. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een energiezuinige wagen met de juiste samenstelling en prijs-kwaliteitverhouding. De aftrekbaarheid van de nieuwe BMW 5 Reeks varieert tussen de 100% voor de BMW 530e (Plug-in Hybrid) en de 75% voor de BMW 530d. Maar vergeet zeker de BMW 520d Efficiënt Dynamics Edition niet. Die is met een CO2-uitstoot van 102 g/km voor 90% aftrekbaar en zit in een zeer lage categorie van Voordeel Alle Aard!

Extra services

Met BMW Serenity behoren onverwachte servicekosten voorgoed tot het verleden. Want voor een vast bedrag per maand zijn alle kosten voor onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen gedekt. Welk bedrag? Dat bepaal je helemaal zelf, op basis van de formule, het aantal kilometers en de looptijd die je verkiest. De BMW Road Assist staat op zijn beurt in voor een 24/7-pechverhelping. Last but not least biedt BMW drie jaar garantie op zijn wagens.

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...