Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Al jaren een succesvol team!

Derdaele+ industriële gebouwen

Hoe komt het dat sommige bedrijven snel groeien en ook langdurig groeien? Met deze vraag kunnen we zeker terecht bij Derdaele+ industriële gebouwen want de voorbije jaren is dit bedrijf uitgegroeid van een regionale aannemer tot een grote speler in de industrie- en kantoorbouw.

De voorbije vijf jaar, waaronder ook 2017, werd dit bedrijf niet minder dan drie keer genomineerd als snelst groeiende onderneming binnen de categorie kleine- of middelgrote ondernemingen. In 2013 werd deze nominatie zelfs verzilverd waardoor deze onderscheiding ‘Trends Gazellen van de provincie Limburg’ in één van de vergaderzalen prachtig staat te pronken.

Maar sindsdien stopte de groei van dit jong- en dynamisch bedrijf uit Lommel, met aan het hoofd Patric Derdaele, zeker niet. Steeds meer noemenswaardige ondernemingen gingen de voorbije jaren in zee met deze aannemer welke in 2006 van start ging en vandaag staat voor de bouw van industriegebouwen, kantoren, garages en bedrijfsunits. Daarnaast kunnen zij ook de renovatie en de verbouwing van bestaand bedrijfsgebouwen aanbieden.

Men beschikt in het bedrijf over de nodige knowhow, flexibiliteit en competente mensen zodoende alle projecten met een hoge afwerkingsgraad, juiste kwaliteit en correcte timing kunnen afgeleverd worden.

Vanaf de offertefase kunnen klanten rekenen op gespecialiseerd advies. Dagelijks houdt men zich bij Derdaele+ industriële gebouwen bezig met het uitsluitend toeleggen op de tegemoetkoming en de verwachtingen van de bouwheer zodoende: - een bouwtechnische optimalisatie te bekomen van het te realiseren project. - een ontwerp wordt verkregen welke kan bijdragen tot de uitstraling van uw bedrijf en tevens voldoet aan de actuele bouwwetgeving en energienormen.

Dankzij hun zeer uitgebreid machinepark, vakbekwaam studie- en tekenbureel, eigen staalatelier  en ervaren montageploegen wordt elke opdracht snel  en accuraat voltooid aan een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Derdaele+ industriële gebouwen staat garant en bekend voor een goede samenwerking tussen aannemer en bouwheer welke vooral berust op voldoende en open communicatie omtrent prijsbepaling en planning; hierbij is de opmaak van een duidelijke gespecifieerde en soms zelf transparante offerte onontbeerlijk. Ons streven naar 100% klantentevredenheid en een zorgeloos bouwproces zorgen vaak voor heel veel leuke testimonials welke U kan terugvinden in onze jaarlijkse brochure met als gepaste titel ‘Don’t Worry, Be Happy!’

U kan Derdaele+ industriële gebouwen steeds vrijblijvend contacteren mocht u vragen hebben over uw toekomstig project.

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...