Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

AC Verzekeringen Zeker verzekerd

De ene verzekeringsmakelaar is de andere niet. Als puntje bij paaltje komt, ben je als bedrijfsleider of zelfstandige dan ook best in goede handen. “Wij nemen op de markt een unieke positie in”, klinkt het bij AC Verzekeringen. “Ons team bestaat uit vijf vennoten met een passie voor verzekeringen en het ondernemerschap.”

QONTACT / Wat maakt AC Verzekeringen anders dan de doorsnee makelaar?
Marij: “Wij ‘verkopen’ geen verzekeringen, maar bieden diensten aan. Vooraf nemen we ruim de tijd om na te gaan waaraan de klant nood heeft en wat hij belangrijk vindt. Op basis van dit onderzoek stelt AC Verzekeringen een plan voor dat alle behoeften invult. Waarin verschillen wij nog van andere makelaars? Onze snelle en persoonlijke service! We staan klaar wanneer de klant ons nodig heeft, bij eender welk probleem of schadegeval. Door binnen de kortste keren een adequate oplossing aan te dragen, ondervindt hij zo weinig mogelijk hinder en kan zijn onderneming verder blijven functioneren.”

QONTACT / Eendracht maakt macht. Geldt dit ook in de verzekeringswereld?
Bart: “Jazeker. AC Verzekeringen wordt gevormd door vijf doorgewinterde associés met meer dan 25 jaar ervaring die gezamenlijk optreden als één onafhankelijke makelaar. Wij leggen dan ook flink wat gewicht in de schaal bij de verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen onze klanten rekenen op een integraal verzekeringsdossier inclusief de meest interessante voorwaarden, de voordeligste prijzen en de beste producten. Nog belangrijk: we gaan bewust enkel en alleen met de grotere maatschappijen in zee omdat die onze klanten altijd centraal plaatsen en correct vergoeden.”

"Wij 'verkopen' geen verzekeringen."

QONTACT / Welke diensten en producten bieden jullie allemaal aan?
Myriam: “Kmo’s en zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor al hun verzekeringen, kredieten en hypotheken. Wij stellen een product op maat samen, vergelijken de verschillende mogelijkheden en reiken de meest geschikte oplossing aan, zowel qua premies als qua voorwaarden. AC Verzekeringen is thuis in alle bedrijfstakken en sectoren. Vermits ieder lid van ons team zelf een zelfstandige is, voelen we onze klanten perfect aan. Het is immers een pluspunt dat wij onze goesting en passie voor het ondernemerschap met hen delen. Elke vennoot fungeert als een vertrouwenspersoon, die bekommerd is om de klanten en er bovenal naar streeft dat ze juist verzekerd zijn.”

QONTACT / Waarom hebben ondernemers baat bij de juiste verzekering?
Dominique: “Niet voor niets luidt onze slogan: verzekering wordt zekerheid met een goede makelaar. De vijf partners van AC Verzekeringen beschikken elk over een gedegen product- en marktkennis. Wij zitten allen op één lijn en handhaven dezelfde afspraken. Minstens een keer per jaar brengen we een bezoek aan onze klanten om te checken of ze nog steeds optimaal zijn verzekerd. Want bijvoorbeeld een uitbreiding van hun business of een bijkomend gebouw werpt een ander licht op hun zaak. Niet elke bedrijfsleider of zelfstandige staat daar bij stil of is er zich van bewust. Wij gaan voor onze klanten tot het uiterste en nemen hun kopzorgen rond verzekeringen weg. Dit creëert een wederzijds vertrouwen en respect.”

QONTACT / Lonkt AC Verzekeringen nog naar een verdere expansie?
Katrien: “Afgelopen zomer zijn we met ons kantoor verhuisd naar een nieuw adres in een kmo-zone. Wij hadden nood aan meer ruimte en benutten nu een oppervlakte van 300 vierkante meter, een verdriedubbeling in vergelijking met onze vroegere locatie. Het nieuwe pand heeft ook tal van extra troeven: een betere bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en een sexy uitstraling. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om als verzekeringskantoor verder te blijven groeien.”

MARIJ VANDEBOSCH - MYRIAM SCHEPERS - KATRIEN DE VLEESCHAUWER - DOMINIQUE WEYEN & BART REYSKENS

AC Verzekeringen

011 22 87 01

Gouverneur Verwilghensingel 30 bus 4

3500 Hasselt

www.acverzekeringen.be