Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

GuGo Interieur - GuGo Steel Art Volmaakte perfectie

GuGo Interieur en GuGo Steel Art zijn geoliede machines. Bedrijfsleider Gunther Goossens heeft de zaken perfect onder controle. “Wij zijn stap voor stap gegroeid en met succes. Elke dag steek ik vanaf half vijf ‘s morgens met plezier de handen uit de mouwen.” De jonge, enthousiaste ondernemer heeft alweer nieuwe toekomstplannen en denkt hardop aan de oprichting van een derde bedrijfstak.

QONTACT / Waarin schuilt de meerwaarde van je onderneming?
Gunther: “GuGo Interieur ontwikkelt elk project op maat aan de hand van eigen ontwerpen en ideeën. Wij zijn heel sterk in totaalconcepten, die we op een korte termijn tot een goed einde kunnen brengen. Naast particuliere woningen realiseert ons team interieurinrichtingen voor kantoren, handelszaken en de horeca. Dit gaat van maatkasten en -zetels tot raamdecoratie en kleuradvies. Landelijk, hedendaags of modern, iedere stijl is mogelijk. Wij staan bekend om onze uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad. Zo maken we bijvoorbeeld geen gebruik van productiefineer, maar zoek ik zelf de meest geschikte boomstam uit, eventueel in het bijzijn van de klant. In ons atelier kunnen alle soorten surface-materialen worden verwerkt. De productie gebeurt volledig in eigen huis met de allernieuwste machines.”

QONTACT / Hoe heb je GuGo Interieur uitgebouwd?
Gunther: “Mijn interieurbedrijf is 13 jaar geleden ontstaan als een eenmanszaak en in 2010 omgevormd tot een vennootschap. Ik heb vijf voortreffelijke jonge vaklui in dienst die ik zelf heb opgeleid. Een klein team is een bewuste keuze. In mijn ogen kun je daarmee de lat veel hoger leggen dan met een ploeg van pakweg 20 werkmannen. Verder doen we een beroep op steeds dezelfde zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, die alleen werken en hun stiel door en door kennen. Ik ga ook aan de slag op de werf en leg de laatste hand aan het project. Onze klanten en architecten-opdrachtgevers appreciëren dat. Bovendien lever ik zelf elk project op. Ik durf te zeggen: vind ik het niet goed, dan vindt niemand het goed. Ik ben nu eenmaal een perfectionist.”

"Bekend om onze uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad."

QONTACT / Je legt ook nog een tweede troef op tafel?
Gunther: “Inderdaad. Met mijn tweede bedrijf GuGo Steel Art ontwerpen en produceren we stalen binnendeuren. Die worden volledig vormgegeven op wens van de klant en naargelang de toegepaste bouwstijl. Of het nu gaat om een moderne woning, een pastorie, een loft of een kantoor. Ons aanbod varieert van een bovenlicht van een deur tot volledige scheidingswanden in een ruimte. Enkele of dubbele deuren, taatsdeuren, schuifdeuren, deuren met boven- en zijlicht, noem maar op! De profielen die wij verwerken zijn zeer rank waardoor de verdeling in het glas een bijzonder strakke look heeft. Dit creëert een exclusieve en authentieke sfeer in een interieur. GuGo Steel Art is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Voor mij houdt dit vak nooit op, ik blijf er voor gaan. Ik experimenteer graag en ben bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in kunst. Mijn werk is mijn passie. Niets is mij teveel, alles staat in functie van de klant.”

QONTACT / Welk type van klanten vormt je doelgroep?
Gunther: “Van in het begin heb ik mij gericht op een gegoed cliënteel. Ik vind het heel belangrijk dat het klikt met een klant. Onze klanten zijn uitermate tevreden en zorgen voor heel wat mond-tot-mondreclame. Wij werken voor een aantal uitmuntende architecten en zijn actief tot in het buitenland, voor mij bestaan er geen grenzen. Mijn toekomstplannen? Ik denk hardop aan een derde bedrijfstak: een eigen schilder- en decorafdeling. Ik krijg heel veel vraag naar dergelijke werkzaamheden, maar besteed ze nu nog uit. Ik wil korter op de bal spelen. Door geleidelijk aan te groeien, ben ik erin geslaagd mijn bedrijven uit te bouwen tot goed geoliede machines. Op die manier lukt het mij ook om de touwtjes stevig in handen te hebben, precies zoals ik het wil. Als jonge ondernemer ben ik fier op wat ik tot nu toe al heb kunnen verwezenlijken.”

GUNTHER GOOSSENS

GuGo Interieur - GuGo Steel Art

0497 80 07 24

Cousenstraat 9

3660 Opglabbeek

www.gugo.be - www.gugosteelart.be