Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Veiligheid zonder zorgen

ProSecurity

Wie een voortrekkersrol wil spelen, kan niet op zijn lauweren rusten en moet zijn volgers een of meerdere stappen voorblijven. Dat heeft Dirk Martens van Prosec Security Systems – of kortweg ProSecurity – goed begrepen. Zijn bedrijf staat al meer dan 15 jaar bekend als een pionier in hightech beveiligingsoplossingen. “Wij installeren de allernieuwste technologie. Geen probleem is te complex, geen klant is te veeleisend.”

“Waarom zou je vandaag nog kiezen voor een alarminstallatie met een technologie van pakweg 10 jaar oud? Dergelijke beveiligingssystemen zijn hopeloos achterhaald en zo lek als een zeef!” Dirk valt met de deur in huis. Zijn INCERT-gecertificeerde firma is baanbrekend op het vlak van inbraakbeveiliging, brandmeldsystemen, camerabewaking en toegangscontrole. “Ik vind het belangrijk dat een klant-ondernemer zich kan toeleggen op zijn business waardoor die kan blijven draaien, zonder zich te moeten bekommeren om zijn veiligheid. Bij ProSecurity willen we onze klanten volledig ontzorgen zodat zij een gerust en veilig gevoel hebben.”

Klanten hebben een gerust en veilig gevoel.

Schade beperken

Veiligheid is meer dan ooit een absolute must. Bedrijven waar de beveiliging niet in orde is, kunnen zwaar in de problemen komen. “Onderzoek wijst uit dat de helft van de ondernemingen die worden geteisterd door een brand, het jaar nadien failliet gaan. Zij overleven de imagoschade en het verlies van klanten niet. Het is dan ook van levensbelang om voluit in te zetten op brandbeveiliging. De systemen van ProSecurity detecteren ogenblikkelijk het ontstaan van een brand. Door videoverificatie kunnen we het vuur ook in beeld brengen en meteen de brandweer verwittigen zodat de schade wordt beperkt. Idem dito bij een inbraak. Naast een alarmsysteem en camerabewaking is een mistgenerator vaak geen overbodige luxe. Deze vult een ruimte binnen enkele seconden met een mist van hoge densiteit die geen enkel residu achterlaat en de goederen en de gezondheid niet schaadt. De inbreker ziet zijn buit niet meer en moet met lege handen het hazenpad kiezen.”

Betaalbare oplossing

De allernieuwste technologie geeft je geen vals gevoel van veiligheid: ze is eenvoudig te bedienen, op-en-top veilig en maakt gebruik van slimme apps, die van op afstand kunnen worden bediend met een smartphone, tablet of pc. “Onze geavanceerde oplossingen zijn aanzienlijk veiliger dan de traditionele systemen omdat hun werking continu is gegarandeerd. Wij binden ons niet aan één merk, maar bieden meerdere gerenommeerde merken aan die wij door en door kennen. Zo kunnen we voor elke klant de juiste én betaalbare oplossing aanreiken. Alles is geïntegreerd in één enkel modulair systeem. Elk component ervan communiceert met ons centraal platform. Raakt een onderdeel overhit, wordt de bewegingsmelder gehinderd of beschadigd, is de batterij van de buitensirene of centrale stuk? Het minste euvel wordt direct gedetecteerd. Sinds dag één gaat ProSecurity uitsluitend voor topkwaliteit en een topservice aan een eerlijke prijs. Bovendien geven we zeven jaar omniumwaarborg op onze technologie en bieden we interessante financieringsmogelijkheden aan met verhoogde investeringsaftrek.”

24 uur op 24

ProSecurity telt intussen 10 medewerkers waaronder experts met meer dan 10 jaar ervaring in security en IT. “Onze specialisten installeren de beveiligingssystemen volgens de regels van de kunst. De eigen herstel- en onderhoudsdienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 stand-by. Door onze nauwe samenwerking met Securitas kunnen we ook een beroep doen op hun bewakingsdiensten en meldkamer. Onze klanten kunnen dus op hun twee oren slapen.”

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...