Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Studio D Creations Top in vloeren

Joyce Maar staat haar mannetje. Twee jaar geleden opende ze in het centrum van Paal de showroom van Studio D Creations. De jonge zaakvoerster heeft een volledig gamma keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en terrasvloeren in huis, aangevuld met trappen en deuren. “Wij zetten de toon in complete woninginrichtingen. Op korte tijd is Studio D Creations uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector.”

Complete showroom

Steeds meer aannemers vinden hun weg naar Studio D Creations. Zij vertrouwen hun klanten van sleutel-op-de-deur woningen, renovaties en andere bouwprojecten toe aan Joyce en haar ervaren team. “Wij verwelkomen iedereen met een vriendelijke glimlach”, vertelt de 29-jarige onderneemster. “In onze zeer ruime en sfeervol aangeklede showroom is ons aanbod overzichtelijk tentoongesteld. Voor elke stijl pakken we uit met passende tegels. Van rustiek tot modern, van klein tot zeer groot, van mat tot glanzend en van vlak tot een opvallende structuur. Wie bij ons binnenstapt, wil doorgaans niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Onze klanten zijn vaak op zoek naar iets speciaals.”

"Aannemers vinden hun weg naar ons."

Tegels of hout?

Tegenwoordig maken patroontegeltjes een comeback. Maar ook steenstrips tegen de open haard, pebbles in de douche en keramische tegels met een natuurgetrouwe houtimitatie oogsten veel succes. “Deze laatste hebben de uitstraling van stijlvol parket en voor elk budget is er wel een houtlookmotief beschikbaar”, legt Joyce uit. “Je kunt ze bij ons verkrijgen in verschillende formaten en met een lengte tot zelfs 180 centimeter. Hun belangrijkste voordelen in vergelijking met echt hout? Ze zijn bestand tegen krassen en kunnen tegen een stootje. Bovendien vragen dergelijke tegels weinig of geen onderhoud en laten ze zich gemakkelijk reinigen. En dat is vandaag de dag toch wel een hot issue.”

Frisse wind

Joyce schuimt doorheen het jaar de belangrijkste vakbeurzen in binnen- en buitenland af. “Zo houd ik de vinger aan de pols”, knikt ze. “Ik ben gebeten door trends en volg ze op de voet. Elke maand laten we een frisse wind door onze showroom waaien met een tiental nieuwe collecties. Bestaande klanten keren hier dan ook meer dan eens terug.”

Kwaliteit primeert

“Ons gamma is zeer kwalitatief en behoort tot het hogere segment”, vervolgt Joyce. “Geen Aziatische producten, maar Europese topkwaliteit van gerenommeerde fabrikanten. Ik importeer mijn tegels rechtstreeks uit Italië en Spanje. Onze hoogwaardige laminaten zijn van Duitse makelij en de parketvloeren die wij aanbieden zijn ook geschikt voor winkelruimten en andere zakelijke toepassingen. Die drang naar kwaliteit stemt onze klanten tevreden.”

Oog voor detail

De service van Studio D Creations is tot in de puntjes verzorgd. “Elk project – groot of klein – wordt vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering nauwgezet opgevolgd door een van onze projectleiders. Die persoon is ook het aanspreekpunt voor de klant. Wij creëren een concept met oog voor detail en helemaal afgestemd op de woonstijl en het vooropgestelde budget, een vakkundige plaatsing eventueel inbegrepen”, eindigt Joyce.

JOYCE MAAR

Studio D Creations

011 42 24 44

Paalsesteenweg 341

3583 Paal-Beringen

www.studiodcreations.be