Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

BP Bestrating - Geerts kunstgrassen Oog voor detail

Waar een wil is, is een weg. Dat heeft Niels Bernaerts van BP Bestrating in een mum van tijd ondervonden. Hij is het prototype van de jonge, gedreven ondernemer die kansen grijpt en wil slagen. “Het wekt verbazing hoe snel je kan groeien als je de zaken goed aanpakt en degelijk werk aflevert. Bestratingswerken zijn een kolfje naar mijn hand. Andere specialisaties? Grondwerken en het frezen van tuinen.”

QONTACT / Op welke manier heb je BP Bestrating uitgebouwd?
Niels: “In juli 2015 is BP Bestrating opgericht. Op een jaar tijd heeft mijn jonge onderneming een uitstekende reputatie opgebouwd in algemene bestrating, sierbestrating, grondwerken en het frezen van tuinen. Het gaat vanaf het begin van een leien dakje. Wij leggen ons vooral toe op grotere projecten en totaalconcepten op het vlak van tuinen, terrassen en parkings. BP Bestrating werkt nauw samen met Tuinen Vanbael voor de inrichting en de aanleg van tuinen, waarbij een ontwerp is inbegrepen. Voor klanten die hoogwaardig kunstgras verkiezen, schakelen we Geerts bvba in. Ieder van ons doet waar hij goed in is. Met onze drie specialisaties vormen wij één geheel. Door de krachten te bundelen, kunnen we gezamenlijk de kosten drukken en tegelijk topkwaliteit aanbieden. Elk werk wordt gestart met een uitvoerig overleg met de klant waarin hij zijn plannen uit de doeken doet. Tijdens dit gesprek staan wij hem bij met raad en advies. Onze aanpak slaat aan, de klanten zijn zeer tevreden!”

"Door krachten te bundelen, drukken we de kosten."

QONTACT / Welke zijn de voordelen van een vakkundige bestrating?
Niels: “Een kwalitatieve bestrating zorgt ervoor dat je je comfortabel kunt verplaatsen. Of het nu gaat om parkeerplaatsen, inritten, terrassen of tuinpaden, met een mooi aangelegde bestrating straalt een bedrijf of een woning meer klasse uit. Met onze algemene bestratingswerken realiseren wij elke buitenomgeving precies zoals de klant het wenst. De werken vangen aan met het aanmaken van een goede bedding, die we daarna bestraten volgens de regels van de kunst. Klinkers geven een omgeving meteen een afgewerkte en verzorgde aanblik. De plaatsing ervan is vakmanschap. Er is keuze uit de meest uiteenlopende kleuren. Betonnen klinkers staan bekend om hun gunstige prijs, keramische klinkers zijn uiterst kleurvast en uv-bestendig. Tegenwoordig is het assortiment van materialen enorm uitgebreid. Voor een klassieke, landelijke of pastoriestijl plaatsen we vaak platines, kasseien, kleiklinkers en keramische tegels in combinatie met buxusplanten. Grindstabilisatiematten met een honingraatstructuur, grasdallen en langwerpige of grote tegels van een vierkante meter zijn dan weer ideaal voor strakkere en moderne tuinontwerpen of rondom zwembaden. Onze vaklui hebben oog voor detail en precisie en zij garanderen een vlakke oppervlakte. Wie uit is op een doorgedreven creatief concept, kan bij ons terecht voor een fraaie sierbestrating. Daarbij voorzien wij onder andere het aanleggen van designtuinen, specifiek slijpwerk en allerlei vormen en patronen in de bestrating. We gaan tot het uiterste om de dromen van onze klanten waar te maken.”

QONTACT / Een goede voorbereiding is het halve werk, nietwaar?
Niels: “Reken maar! Wij zijn dan ook ervaren in de professionele uitvoering van grondwerken, van kleine tot grote en zowel industrieel als privé. We bieden een ruim aanbod van mogelijkheden aan. Ik denk aan het afgraven van inritten en tuinen, onderkoffers maken met mengpuin en gele zand, kiezelinritten aanleggen en rioleringswerken uitvoeren. BP Bestrating heeft een oplossing op maat voor elk budget.”

QONTACT / Kan BP Bestrating nog andere troeven op tafel leggen?
Niels: “Ook het frezen en omspitten van tuinen is een van onze specialisaties. Dit gebeurt meestal bij een tuininrichting of een tuinrenovatie, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een nieuw gazon of een andere indeling van de borders. Tuinperken of grasvelden worden volledig omgewoeld. We vermengen de grond eventueel met mest of de juiste voedingsstoffen. Verder kunnen wij na het frezen de grond vlak leggen en inzaaien met graszaad of bedekken met grasmatten. Je merkt het, BP Bestrating geeft een nieuw elan aan je tuin.”

TOTAALPROJECT HAMONT
200 m2 betonklinkers
125 m2 graszoden
18 verhoogde plantenbakken uit beton
14 m2 plattings voor parkeergelegenheid
35 m2 gebakken kleiklinkers

PROJECT STAL-KOERSEL
337 m2 kleiklinkers voor de oprit
93 m2 paden uit blauwe steen-tegels
44 m2 terras uit blauwe steen-tegels

TOTAALPROJECT KOERSEL
121 m2 betonklinkers voor de oprit
42 m2 megategels voor het terras
104 m2 hoogwaardig kunstgras
57 lm draadafsluiting met noordplaat
3 tuinpoorten verwerk

PROJECT STAL-KOERSEL
110 m2 gebogen inrit met platines
54 m2 kleiklinkers voor de tuinpaden
74 m2 keramische tegels voor het terras

NIELS BERNAERTS & CHRIS GEERTS

BP Bestrating - Geerts kunstgrassen

0495 67 71 96

Kaulillerdorp 66

3850 Kaulille

www.bpbestrating.be www.geertsbvba.be