Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Oog voor detail

BP Bestrating

Waar een wil is, is een weg. Dat heeft Niels Bernaerts van BP Bestrating in een mum van tijd ondervonden. Hij is het prototype van de jonge, gedreven ondernemer die kansen grijpt en wil slagen. “Het wekt verbazing hoe snel je kan groeien als je de zaken goed aanpakt en degelijk werk aflevert. Bestratingswerken zijn een kolfje naar mijn hand. Andere specialisaties? Grondwerken en het frezen van tuinen.”

Qontact I Op welke manier heb je BP Bestrating uitgebouwd?

Niels: “In juli 2015 is BP Bestrating opgericht. Op een jaar tijd heeft mijn jonge onderneming een uitstekende reputatie opgebouwd in algemene bestrating, sierbestrating, grondwerken en het frezen van tuinen. Het gaat vanaf het begin van een leien dakje. Wij leggen ons vooral toe op grotere projecten en totaalconcepten op het vlak van tuinen, terrassen en parkings. BP Bestrating werkt nauw samen met Tuinen Vanbael voor de inrichting en de aanleg van tuinen, waarbij een ontwerp is inbegrepen. Voor klanten die hoogwaardig kunstgras verkiezen, schakelen we Geerts bvba in. Ieder van ons doet waar hij goed in is. Met onze drie specialisaties vormen wij één geheel. Door de krachten te bundelen, kunnen we gezamenlijk de kosten drukken en tegelijk topkwaliteit aanbieden. Elk werk wordt gestart met een uitvoerig overleg met de klant waarin hij zijn plannen uit de doeken doet. Tijdens dit gesprek staan wij hem bij met raad en advies. Onze aanpak slaat aan, de klanten zijn zeer tevreden!”

Qontact I Welke zijn de voordelen van een vakkundige bestrating?

Niels: “Een kwalitatieve bestrating zorgt ervoor dat je je comfortabel kunt verplaatsen. Of het nu gaat om parkeerplaatsen, inritten, terrassen of tuinpaden, met een mooi aangelegde bestrating straalt een bedrijf of een woning meer klasse uit. Met onze algemene bestratingswerken realiseren wij elke buitenomgeving precies zoals de klant het wenst. De werken vangen aan met het aanmaken van een goede bedding, die we daarna bestraten volgens de regels van de kunst. Klinkers geven een omgeving meteen een afgewerkte en verzorgde aanblik. De plaatsing ervan is vakmanschap. Er is keuze uit de meest uiteenlopende kleuren. Betonnen klinkers staan bekend om hun gunstige prijs, keramische klinkers zijn uiterst kleurvast en uv-bestendig. Tegenwoordig is het assortiment van materialen enorm uitgebreid. Voor een klassieke, landelijke of pastoriestijl plaatsen we vaak platines, kasseien, kleiklinkers en keramische tegels in combinatie met buxusplanten. Grindstabilisatiematten met een honingraatstructuur, grasdallen en langwerpige of grote tegels van een vierkante meter zijn dan weer ideaal voor strakkere en moderne tuinontwerpen of rondom zwembaden. Onze vaklui hebben oog voor detail en precisie en zij garanderen een vlakke oppervlakte. Wie uit is op een doorgedreven creatief concept, kan bij ons terecht voor een fraaie sierbestrating. Daarbij voorzien wij onder andere het aanleggen van designtuinen, specifiek slijpwerk en allerlei vormen en patronen in de bestrating. We gaan tot het uiterste om de dromen van onze klanten waar te maken.”

Qontact I Een goede voorbereiding is het halve werk, nietwaar?

Niels: “Reken maar! Wij zijn dan ook ervaren in de professionele uitvoering van grondwerken, van kleine tot grote en zowel industrieel als privé. We bieden een ruim aanbod van mogelijkheden aan. Ik denk aan het afgraven van inritten en tuinen, onderkoffers maken met mengpuin en gele zand, kiezelinritten aanleggen en rioleringswerken uitvoeren. BP Bestrating heeft een oplossing op maat voor elk budget.”

Qontact I Kan BP Bestrating nog andere troeven op tafel leggen?

Niels: “Ook het frezen en omspitten van tuinen is een van onze specialisaties. Dit gebeurt meestal bij een tuininrichting of een tuinrenovatie, bijvoorbeeld voor het aanleggen van een nieuw gazon of een andere indeling van de borders. Tuinperken of grasvelden worden volledig omgewoeld. We vermengen de grond eventueel met mest of de juiste voedingsstoffen. Verder kunnen wij na het frezen de grond vlak leggen en inzaaien met graszaad of bedekken met grasmatten. Je merkt het, BP Bestrating geeft een nieuw elan aan je tuin.”

Bedrijfsverhalen

Bezettingswerken Fransen

David Fransen van Bezettingswerken Fransen weet waar Abraham de mosterd haalt. De gedreven zaakvoerder heeft met de jaren enorm ve...

AB Schepers-Hendrickx

Wat is je grootste bezorgdheid als je een woning of appartementsgebouw laat bouwen of renoveren? Eén: de prijs. Twee: de timing. ...

JOJO Systems

“JOJO Systems, al 30 jaar uw zekerheid in Limburg.” Een goede slogan vertelt een volledig verhaal, weet zaakvoerder Luc Jansen...