Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Investeren in toplocaties

C.O.R.E. Invest

Lucratief beleggen in vastgoed is niet vanzelfsprekend. “Wij begeleiden investeerders bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten”, vertelt Guy Penders van C.O.R.E. Invest. “Daarnaast doen we ook het volledige property management van het onroerend goed.”

Qontact I Waarom kiest een vastgoedinvesteerder voor Dubai?

Guy: “De Verenigde Arabische Emiraten behoren tot de meest welvarende landen in de wereld. De federatie telt zeven emiraten, waarvan Dubai een van de belangrijkste is. Je treft er zowat de grootste haven op aarde aan net als het voornaamste zakencentrum van het land, met handelsactiviteiten die zich tot ver in de wereld uitstrekken. Dubai is een unieke metropool met adembenemende stranden, prestigieuze projecten, grenzeloze luxe, een torenhoog serviceniveau en standingvolle evenementen zoals tennistoernooien en paardenraces. In 2020 organiseert de stad trouwens voor het eerst in Arabië de World Expo, waar 25 miljoen bezoekers worden verwacht wat de lokale economie een boost zal geven. Bovendien staat het emiraat met zijn 3,4 miljoen inwoners bekend als veilig en politiek stabiel. Dit alles maakt dat Dubai veel zekerheid biedt aan investeerders die hun kapitaal willen laten renderen op de plaatselijke vastgoedmarkt.”

Vastgoed in Dubai levert elk jaar minstens 7% ROI op.

Qontact I Welke expertise heeft C.O.R.E. Invest in huis?

Guy: “Met C.O.R.E. Invest focussen we ons al meer dan 10 jaar op vastgoedbeleggingen in Dubai. Ikzelf kan bogen op decennia van expertise in Dubai en ben eveneens een gecertificeerd RERA-broker. Wij werken samen met de meest gerenommeerde projecten zoals de jachthaven Dubai Marina, Palm Jumeirah, de wolkenkrabbers Cayan Tower en Burj Khalifa en de archipel The World, het meest exclusieve onroerend goed ooit! C.O.R.E. Invest is het aanspreekpunt in België voor vastgoed in Dubai. We onderscheiden ons vooral door het advies op maat. Want de situatie is voor elke investeerder verschillend en dit zowel belastingtechnisch, persoonlijk als op het vlak van zijn gezinssamenstelling. Onze service begint met een persoonlijk bezoek in België of in Dubai. Wij organiseren ook projectbezichtigingen ter plaatse waarbij we de klant aan de luchthaven in Dubai opvangen en professioneel begeleiden tot aan de ondertekening van het aankoopcontract. Degelijk advies, een grondige marktkennis en een optimale service maken het verschil.”

Qontact I Hoe winstgevend zijn vastgoedbeleggingen in Dubai?

Guy: “De economie in Dubai floreert dankzij haar hoge levensstandaard en gunstig belastingstelsel. Het vastgoed kent er een gemiddelde groei van drie tot zes procent per jaar. De rendementen op de huurinkomsten bedragen elk jaar minimaal zeven procent netto. Geen enkel Belgisch spaarboekje of vastgoedproject kan daaraan tippen. Conform de voorwaarden worden de huurgelden ook jaarlijks volledig vooruitbetaald. Dus geen achterstallige betalingen of leegstand! Een huurder die vervroegd opzegt, is nog eens een opzegboete van twee extra maanden verschuldigd. Vastgoedbeleggingen in Dubai bieden dus overduidelijk lucratieve opportuniteiten. Zelfs de banken in België en in Dubai hebben dit goed begrepen. Zij pakken uit met interessante financiële formules om in Dubai te investeren.”

Qontact I Welke gouden raad geef je steevast aan je klanten?

Guy: “Investeer enkel en alleen in de toplocaties! Door onze gedegen kennis van de vastgoedmarkt in Dubai weten wij als geen ander dat dergelijke appartementen niet per se duurder zijn. Ook na de aankoop is vastgoed in Dubai bij C.O.R.E. Invest in goede handen. Wij kunnen instaan voor het property management en het portefeuillebeheer zodat de investeerder van een maximaal rendement geniet.”

Bedrijfsverhalen

Medo Brandbeveiliging
Limburg

Brandblussers, axiale haspels, noodverlichtingen, branddetectiecentrales, rookluiken, brandwerende afdichtingen: Medo Fire levert,...

Kasteel van Ordingen

Het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden behoort sinds kort tot het zeer selecte clubje van vijfsterrenhotels in Vlaanderen. “Wi...

Benjo textiel
Limburg

Textielgroothandel Benjo uit Hasselt is een bedrijf van gevestigde reputatie. In moeilijke omstandigheden nam Jiri Borzée in 2019...