Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Geerts tuinaanleg Tuinen & terrassen

Kwaliteitsvol kunstgras wint aan terrein. Niet verwonderlijk omdat we in onze tuin steeds meer quality time inlassen. Hard labeur om je dierbaar gazonnetje netjes te houden, past niet in dit plaatje. Chris Geerts en Niels Bernaerts van Geerts bvba hebben dat goed begrepen. “Frisgroen kunstgras is meer dan ooit in opmars dankzij zijn comfort.”

Geerts is een familiebedrijf dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht door de vader van Chris. Zijn broer staat vandaag in voor de grond-, vijver- en waterwerken. Van het uitgraven van kelders en zwembaden tot de voorbereidende werkzaamheden bij de aanleg van een tuin of terras. Daarnaast hebben Chris en Niels een uitstekende reputatie opgebouwd in kunstgras, beddingen, klinker- en kasseiwerken en bestrating. Daardoor kan Geerts zich professioneel toeleggen op totaalprojecten voor de aanleg van tuinen en terrassen.

Natuurlijke look

Chris is thuis in kunstgras. Dit product sluit naadloos aan bij de andere activiteiten van Geerts. Het bedrijf werkt uitsluitend met kunstgras van Namgrass, een Belgisch merk dat qua kwaliteit en natuurlijke look met kop en schouders boven alle andere merken uitsteekt. Dit duurzame product kan tegen een stootje. Het gaat prat op een lange levensduur, is bestand tegen uv-stralen en chloorwater, wat belangrijk is voor eigenaars van een zwembad. Uitwerpselen van huisdieren kunnen makkelijk worden verwijderd. Namgrass is ook een aanrader voor gezinnen met speelse en actieve kinderen. Zij kunnen er naar hartenlust op ravotten.

Ontelbare voordelen

De vraag naar kwalitatief kunstgras zit in stijgende lijn. Het oogt zeer natuurgetrouw en is haast niet te onderscheiden van echt gras. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen dan ook voor dit luxeproduct, dat het hele jaar door mooi groen blijft. Kunstgras heeft nog tal van andere voordelen. Je hebt geen last van mos omdat er weinig zonlicht is, geen verdord gras bij aanhoudende droogte. Het moet niet worden gemaaid, bemest, geverticuteerd of besproeid. Dat bespaart flink wat tijd, maar ook extra kosten. Want met kunstgras ben je verlost van groenafval, dure meststoffen, het onderhoud van de grasmaaier en ga zo maar door. Ook het milieu vaart er wel bij. Besproeien is niet nodig waardoor je waterverspilling vermijdt en schadelijke pesticides zijn overbodig. Last but not least is Namgrass voor 100 procent recycleerbaar en quasi onderhoudsvrij. Ideaal dus voor een grote familietuin, een stadstuintje, een trendy dakterras of een propere grasstrook langs het zwembad.

Klinkers met stijl

Of je nu kiest voor een oprit, een stijlvol terras, een gezellige zithoek of een rustiek tuinpad, klinkers geven de ruimte rondom een huis een afgewerkte look. De plaatsing ervan is een kolfje naar de hand van Niels. Het kleurengamma is zeer uitgebreid. Betonnen klinkers blinken uit in de gunstige prijs. Keramische klinkers staan bekend als volledig kleurvast en uv-bestendig. Beide soorten zijn geschikt voor elke stijl, van landelijk klassiek tot trendy.

CHRIS GEERTS & NIELS BERNAERTS

Geerts tuinaanleg

0476 22 01 84

Kapelstraat 56

3940 Hechtel-Eksel

www.geertsbvba.be