Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Deaplus Puur Belgisch

21 juni 2016

Deaplus is al 30 jaar synoniem voor vakmanschap van de bovenste plank. De Limburgse interieurgroep maakt furore met een omvangrijk en kwalitatief gamma van keukens, badkamers, maatkasten en dressings. Op maat ontworpen én gefabriceerd. “Met onze nieuwste conceptlijnen Ariade en Deabudget drukken we nu ook onze stempel op twee totaal verschillende segmenten in de markt”, vertelt sales & marketing manager Jorge Cools.

Eerst was er één toonzaal, nu zijn het er vijf. En er staan nog twee showrooms op stapel, in Gent en in de Brusselse rand. Deze uitbreidingsstrategie weerspiegelt de visie van oprichter en gedelegeerd bestuurder Jos Vaes, die een constante groei nastreeft. De vestiging in Hasselt speelt een belangrijke rol in de interieurgroep. Het is de toonzaal waarin de meeste keukens van Deaplus staan opgesteld. Zeven medewerkers zijn hier dag in dag uit druk in de weer om klanten optimaal en snel te bedienen.

VAN VLOER TOT PLAFOND

Deaplus steunt op drie pijlers: keukens, badkamers en maatkasten. Maar ook de volledige inrichting van een interieur behoort tot de mogelijkheden. “Wij gaan prat op onze hoogtechnologische productie- en afwerkingslijnen”, zegt Jorge. “Het gebruik van duurzame materialen en een superieur afwerkingsniveau zijn de norm. Onze vaklui gaan uiterst flexibel te werk op maat van de klant, het project en de productieplanning. We zijn dan ook niet gebonden aan de klassieke 40/60-afmetingen en benutten de beschikbare ruimte van vloer tot plafond, zonder meerprijs.”

PROFESSIONALS EN PARTICULIEREN

Het bedrijf mikt simultaan op twee afzetmarkten. “Onze core business is de projectmarkt”, benadrukt Jorge. “Deaplus richt zich in de eerste plaats op aannemers en projectontwikkelaars. Met onze keukens voor appartementsgebouwen zijn wij uitgegroeid tot de nummer één in België. Sinds een jaar focussen we onze marketing ook doelgericht op particulieren. Dat resulteert in een grotere toestroom naar onze showrooms, waar iedereen meer dan welkom is en professioneel advies krijgt.” Nagenoeg alle toonzaalmedewerkers zijn binnenhuisarchitecten, met een enorme gedrevenheid en een passie voor het uittekenen van interieurs. Een moeilijk project waarbij ze de grootste creativiteit aan de dag moeten leggen, is een kolfje naar hun hand.

NEC PLUS ULTRA

Naast het uitgebreide moderne en landelijke Deaplus-gamma, pakt de interieurbouwer uit met de uitgesproken en hoogwaardige productlijn Ariade. Dit neusje van de zalm omvat vijf weldoordachte architecturale concepten voor de keuken, de badkamer en maatkasten. Het Arc-concept kenmerkt zich door zijn minimalistische lijnvoering, de contrastrijke materialen en de lichte curve in het solid surface werkblad. Butch ademt de sfeer van traditie en ambacht uit, terwijl Nessy oog heeft voor ergonomie en functionaliteit. Senzu valt op door zijn verfijnd lakwerk met zachte rondingen en Splash is een metaforische springplank voor koken en leven. “Voor de creatie van dit high-end gamma is Deaplus in zee gegaan met Danny Venlet en Studio Segers, twee klinkende namen in de interieursector. Ariade is het nec plus ultra zowel qua design als qua uitvoering, het is een manier van leven”, legt Jorge uit.

HOOGSTE KWALITEITSEISEN

Het team van Deaplus wil elke klant een goed gevoel geven en koestert daarom vier kernwaarden: persoonlijk ontwerp, kwaliteit, service en passie. Dat het personeel de vinger aan de pols houdt, bewijst de gloednieuwe Deabudget-collectie. Die wordt in 2016 verder klaargestoomd. Jorge licht een tip van de sluier op: “We lanceren een assortiment van keukens, badkamers en maatkasten in de lagere prijsklassen. Let wel, net als ons Deaplus- en Ariade-gamma is ook Deabudget eigen fabricaat en dus voor 100 procent van Belgische makelij. In de voorbije jaren hebben wij flink geïnvesteerd in onze eigen productiesites en in de modernisering van ons machinepark om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen.”

Jorge Cools

Deaplus

011 22 04 10

Kuringersteenweg 186

3500 Hasselt

www.deaplus.be