Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Edworx Kicken op uitdagingen

In 2012 richt Jurgen Donkers zijn eenmanszaak Edworx op. Hij kan op dat moment terugblikken op 12 jaar ervaring in het maken en plaatsen van buitenschrijnwerk. Na enkele maanden raken de opdrachten in een stroomversnelling en volgt er een explosieve groei. Een jaar later wordt de eenmanszaak omgezet in een vennootschap en stapt zijn partner Jessica Sijbers in het bedrijf. “Sindsdien spelen we kort op de bal.”

ALUMINIUM BUITENSCHRIJNWERK

De core business van Edworx is aluminium buitenschrijnwerk. Daarnaast is het bedrijf de vakspecialist bij uitstek in aluminium regelwerk, gevelbekleding en plaatwerken, glaswerken, zonwering en sectionaal- en kantelpoorten. “We maken bewust gebruik van de aluminiumprofielen van Sapa Building System omdat die uitblinken in kwaliteit”, vertelt Jurgen. “Bovendien biedt aluminium de meeste mogelijkheden qua uitvoering. Zo kunnen we met dit materiaal de grootste raamoppervlakken en overspanningen maken.”

"Waar anderen stoppen, gaan wij door."

MOEILIJK GAAT OOK

Het team van Edworx is tot veel meer in staat dan alleen maar het maken en plaatsen van ramen en deuren. “Wij doen er alles aan om de plannen die we ontvangen uit te voeren zoals ze getekend zijn. Ook al gaat het om buitensporige formaten. Brengt zoiets technische aanpassingen met zich mee, dan wijs ik de klant zowel op de mogelijke opties, de bijkomende werkzaamheden als op de extra kosten. Voor ons zijn moeilijkere projecten een uitdaging, daarin ligt onze meerwaarde. Waar andere constructeurs stoppen, gaan wij gewoon door en dit aan een eerlijke prijs”, beklemtoont Jurgen.

TOTAALPAKKET

Bouwheren zijn vaak niet alleen op zoek naar een degelijke en betrouwbare partner voor hun buitenschrijnwerk, maar ook voor de bekleding van hun gevel en buitenplafonds. Jessica: “Bij Edworx zijn ze aan het juiste adres. Wij bieden het hele pakket aan. Onze offertes worden gedetailleerd en overzichtelijk opgesteld, alle materialen en werkzaamheden zijn in onze prijzen voorzien. Bovendien vermeldt onze offerte de isolatiewaarde van elk raam alsook het gemiddelde totale E-peil. En dat is handig want met deze gegevens kan je meteen bij je EPB-verslaggever te rade gaan. Wij maken er zaak van de offerte samen met de klant te overlopen want ook in onze service gaan wij net dat stapje verder.”

HET VERSCHIL MAKEN

Jurgen kijkt hoopvol naar de toekomst. “Ik mik op interessante en uitdagende projecten waarbij we het verschil kunnen maken. Het geeft me een kick als wij een moeilijker project met een beperkte ploeg binnen de afgesproken tijdspanne kunnen realiseren. Als we dan ook nog eens lovende reacties krijgen van de klant, levert dat een supergoed gevoel op.”

Jurgen Donkers & Jessica Sijbers

Edworx

0476 92 24 54

Kapelbergweg 33

3520 Zonhoven

www.edworx.be