Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

LW Cleaning Industriële gevelreiniging

LW Cleaning werkte zich in de kijker bij Porsche Centre Paal. Het schoonmaakbedrijf uit Genk reinigde op vakkundige en effectieve wijze de zilvergrijze gebogen gevelpanelen, die de rigoureuze architecturale huisstijl van Porsche typeren. Bij de reiniging werd gebruikgemaakt van een unieke osmosetechniek en telescopische borstels.

LW Cleaning is gespecialiseerd in ramen wassen, industriële gevelreiniging, reiniging van zonnepanelen en eindschoonmaak bij oplevering van nieuwbouw en renovatie. Het bedrijf werkt met een unieke osmosetechniek, op basis van ionen. Die techniek zet kraantjeswater om in osmosewater wat een perfecte reiniging oplevert die streeploos, milieuvriendelijk en ook nog eens betaalbaar is.

Puur water

Het osmosetoestel produceert ultrapuur water, dat vrij is van zowel mineralen als organismen en bacteriën. Hoe zuiverder water, hoe meer vuil en roet het kan opnemen. Het water wordt verwarmd tot 70 graden Celsius en verwijdert elk vuiltje zonder de tussenkomst van detergenten. Puur water reinigt door vuile ionen op te lossen. Een vlekkeloze reiniging is daarom al mogelijk vanaf de eerste reiniging. Bovendien is er minder water nodig om te spoelen. Dit alles stelt LW Cleaning in staat om sneller – en dus goedkoper – te reinigen, ook bij sporadische schoonmaakwerken.

Telescopische borstels

Het toestel is samen met een vulsysteem van 600 liter in de bestelwagen van LW Cleaning gemonteerd. Daardoor zijn buitenkranen en tuinslangen overbodig, net als een stroomvoorziening. Puur water aan boord heeft ook het voordeel dat de schoonmaakwerken binnen enkele minuten na aankomst kunnen aanvangen. Mits een minimale opsteltijd. Met behulp van telescopische borstels kan LW Cleaning ramen, gevels en reclamepanelen tot op een hoogte van 16 meter wassen, zonder dat er ladders of steigers aan te pas komen. Telescopische gevelreiniging is daarom een probaat middel voor het reinigen van hoge gebouwen. Op een veilig manier en met geen kans op beschadigingen.

Gevel is visitekaartje

Bedrijven en beheerders van gebouwen die hun budgetten moeten terugschroeven, besparen vaak op de schoonmaakwerken. Nochtans is de gevel van een bedrijf een visitekaartje. Door de weersomstandigheden, zure regen, opwaaiend stof, mosvorming en andere vervuiling krijgt een gevel heel wat te verduren. Wil je de duurzaamheid en het schitterende uitzicht van sandwichpanelen behouden, dan doe je er goed aan om regelmatig een onderhoudsbeurt in te lassen. Op die manier blijf je een uitstekende indruk maken op bezoekers en klanten.

Reiniging zonnepanelen

Het ecologische osmosesysteem is eveneens de ideale oplossing om zonnepanelen schoon te maken. Zonnepanelen zijn immers niet bestand tegen detergenten en beschikken over een delicate beschermingsfolie, die tijdens het reinigen in geen enkel geval mag beschadigd raken. Telescopische borstels en osmosewater bieden die garantie. Bedrijven die willen genieten van een optimaal rendement van hun zonnepanelen moeten ze minstens één keer per jaar laten reinigen. Ook dat is een kolfje naar de hand van LW Cleaning.

LOUIS WOLFS

LW Cleaning

0489 54 52 99

Snoekweyerstraat 2 bus 5

3600 Genk

www.lw-cleaning.be