Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Printkracht10 Drukwerk maakt indruk

1 april 2016

Een eerste indruk kan je maar één keer maken. En precies daarom is die eerste indruk zo belangrijk. Dat geldt zeker ook voor drukwerk. Een stijlvolle opmaak en een mooi verzorgde afwerking van pakweg naamkaartjes en briefpapier maken een wereld van verschil. Bram De Graef van Printkracht10 weet er alles over. "Onze klanten kunnen rekenen op een totaaloplossing, van prepress tot kant-en-klaar drukwerk."

QONTACT / Hoe ben je in het ondernemerschap gerold?

Bram: “Ik heb zes jaar gewerkt als zetter-ontwerper in een drukkerij, die ik dan samen met twee collega's heb overgenomen. Ik stond er vijf jaar mee aan het roer voor ik de stap heb gezet naar een geheel eigen zaak in Shopping 2 in Genk. Ik haal commercieel voordeel uit de vele dagelijkse passanten. Bovendien is er in het Genkse centrum geen andere gelijkaardige zaak en dus ook geen concurrentie.”

Hoogstaand drukwerk in kleine en grote oplages.

QONTACT / Welke investeringen heb je moeten doen?

Bram: “Door mijn jarenlange ervaring weet ik welk drukwerk scoort en welk niet. Zo heb ik geïnvesteerd in een rolprinter, die zachte materialen bedrukt zoals canvasdoeken en banners. De vlakbedprinter is er voor harde materialen: forex, pvc, aluminium, plexi, glas, hout, … Alle vlakke materialen tot vijf centimeter dik. Deze printer kan samen met een freesmachine worden gebruikt om vormen te frezen. Verder beschik ik over een digitale drukpers en afwerkingsmachines om onder meer papier te snijden en boekjes te maken.”

QONTACT / Wat is de sterkte van je bedrijf?

Bram: “Bij Printkracht10 kan iedereen terecht voor hoogstaand drukwerk. Ik stel mijn klanten een totaaloplossing voor: van prepress – het voorbereidende grafische werk en de opmaak – tot het piekfijn afgewerkte product. Mijn sterkte ligt zowel in digitaal drukwerk als in offsetdrukwerk. Ik kan alles aanbieden: van folders, affiches en naamkaartjes tot enveloppen en briefpapier, zowel in kleine als in grote oplages. Het aanbod bestaat ook uit mailings, uitnodigingen, magazines, jaarboeken, kalenders en ga zo maar door. Personalisatie is in tegenwoordig. Neem nu menukaarten en geprinte tafelkleden voor een feestje. Die gaan vlot over de toonbank.”

QONTACT / Is de klant koning bij Printkracht10?

Bram: “Jazeker! Elke klant krijgt een superservice aan een voordelige prijs. Als je in de voormiddag bijvoorbeeld een poster bestelt, dan is die in de namiddag klaar. Ik wil het verschil maken door goed en snel werk te leveren. Als extraatje krijgen klanten die drukwerk komen afhalen hun ticket van de ondergrondse parking terugbetaald. Zo parkeren zij gratis.”

Bram De Graef

Printkracht10

089 21 44 45

Rootenstraat 23 bus 6

3600 Genk

www.printkracht10.be