Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Win-win admin

Eagle Wings Administration

Dat het ondernemerschap vruchten afwerpt, bewijzen Tamara Westhof en Sonja Vanderspikken met Eagle Wings Administration. Deze goed geoliede tandem behartigt de administratie van kmo’s en eenmanszaken tot in de puntjes. “Dankzij onze ondersteuning kunnen bedrijfsleiders en zaakvoerders zich ten volle concentreren op hun corebusiness.”

Administratieve ondersteuning, debiteurenbeheer en office management. Dat zijn de drie hoekstenen van Eagle Wings Administration. Een woordje uitleg graag! “Onze accurate administratieve support is op maat van kmo’s, vrije beroepers en zelfstandigen”, begint Tamara. “We go all the way, en dit in een digitale werkomgeving. Voorbeelden zijn de verwerking van inkomende en uitgaande facturen, het opstellen en aanvragen van offertes en specifieke hulpverlening aan sales- en hr-afdelingen. Maar wij buigen ons evengoed met kennis van zaken over contracten en overeenkomsten, zodat je betrouwbare en nauwe samenwerkingen kunt aangaan. Noem ons gerust de freelance office manager die de organisatie van jouw onderneming zowel structureel als organisatorisch volledig op punt stelt.” Sonja knikt instemmend en vult haar medevennoot aan. “Daarnaast beheren we de inkomende geldstromen en de ontvangst van openstaande vorderingen voor bedrijven aan de hand van een gestructureerd administratiesysteem. De resultaten van ons minutieus debiteurenbeheer liegen er niet om: een snellere aanzuivering van onbetaalde facturen, een gezonde geldstroom en duurzame klantenrelaties. Dit alles is essentieel voor de goede werking en de verdere groei van elke onderneming. Eagle Wings Administration houdt je op koers!”

Ondersteuning die rendeert

Eagle Wings Administration profileert zich als een buitenbeentje in zijn branche. Sonja: “Ons sterk team denkt in alle opzichten mee met de klant. Bovendien stralen onze mensen enthousiasme en verantwoordelijkheid uit. Ze doen hun werk bijzonder graag en zijn zeer nauw betrokken bij elke klant, alsof het om hun eigen zaak gaat.” De range aan administratieve diensten is toegespitst op een ruime klantenkring. Tamara: “Wij ondersteunen uiteenlopende sectoren, van bouw en horeca tot industrie en retail. Klanten ervaren al snel dat onze dienstverlening op zich geen kost is, maar rendeert door de tijdsbesparing, efficiëntiewinst, deskundigheid, vereenvoudiging, digitale omkadering en integrale benadering die ermee gepaard gaan.”

Eigen nestje ingericht

Drie jaar na de oprichting van Eagle Wings Administration hebben Tamara en Sonja een eigen nestje ingericht. “Sinds juni zijn we de trotse eigenaars van een hoofdkantoor in Hasselt”, glundert Tamara. “Wij hebben geïnvesteerd in een aangename en moderne werkplek met bureaus en ruimte voor meetings en opleidingen. De strategische ligging, vlotte bereikbaarheid en ruim voldoende parkeergelegenheid voor en achter het pand zijn bijkomende troeven van onze nieuwe locatie.”

Extra vestigingen

De twee gedreven onderneemsters blijven echter niet bij de pakken neerzitten. Zij hebben hun vleugels gespreid en hun territorium uitgebreid. “We spelen alert in op opportuniteiten, zeker nu de naamsbekendheid van ons bedrijf zienderogen groeit”, aldus Sonja. “Intussen zijn er twee bijkomende vestigingen geopend: Eagle Wings Administration Zuid en Eagle Wings Administration Hageland. Enerzijds om klanten in het zuiden van Limburg en in het Hageland ter plaatse te servicen, anderzijds om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. In onze administratieve ondersteuning streven wij altijd naar een win-winsituatie voor alle partijen.”

Bedrijfsverhalen

Alulim
Kempen, Limburg

Zijn hele loopbaan lang heeft Jos Jeunen stevig aan de weg getimmerd. De noeste ondernemer uit Oudsbergen kijkt er nu naar uit om ...

Jepa

Al 15 jaar is Jepa de beste van de klas in het verwijderen en herstellen van oppervlakteschades op de meest uiteenlopende material...

Legiteam Advocaten

Helderheid, duidelijkheid en een sterke drang naar efficiëntie. Dat is in een notendop waar Legiteam Advocaten voor staat. Het ad...