Blijf up-to-date van het Limburgse en Kempense ondernemerslandschap? Let’s Qonnect

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Financieel geluk

B-Sure

B-Sure is je onafhankelijke financiële butler die door opbouw, beheer en overdracht je vermogen optimaliseert en streeft naar je financieel geluk. “En dat doen wij anders”, stelt CEO Michelle Bovy. “We werken als bankmakelaar in jouw voordeel, niet in dat van de financiële industrie. Noem ons gerust je ‘most trusted advisor’.

Dat B-Sure altijd al een tikkeltje rebels is geweest, siert deze family office uit Hasselt. Michelle windt er geen doekjes om. “Net nu de financiële wereld inzet op digitalisering en automatisatie, geloven wij in de kracht van een persoonlijke service op maat. We profileren ons als een eigentijdse butler, die jouw financiële zaken regelt. Aan de hand van een zogenaamde vermogensfoto maken wij samen de balans op van waar je nu staat en waar je naartoe wil. Deze ‘welfie’ is een gedetailleerde ‘foto’ van je huidige situatie en de eerste stap in onze aanpak om je vermogen succesvol op te bouwen. We bekijken je totale vermogen, levensstandaard en gezinssituatie, luisteren naar je verwachtingen, verlangens en behoeften en visualiseren je doelstellingen en financiële toekomst. Al die informatie gieten wij in een overzichtelijk document, dat het kompas vormt tijdens onze samenwerking. Deze dienstverlening is gratis voor al onze klanten.”

Doelstellingen waarmaken

Wat krijg je nu precies op een presenteerblaadje aangeboden? “Net zoals een butler alles wil weten over zijn lord, willen ook wij je diepste wensen door en door leren kennen”, legt Michelle uit. “Dat vraagt tijd en vertrouwen. We brengen je financiële waarden nauwgezet in kaart en vragen op de man of de vrouw af: wat is er aan geld nodig dat voor jou belangrijk is? Die vraag opent de ogen en leidt naar de ultieme ‘ik’ van iemand. Als je uiteindelijk je geld besteedt aan dingen die voor jou echt van tel zijn, dan ken je financieel geluk. De inventarisatie van B-Sure gaat dus veel verder dan het invullen van een financiële vragenlijst en zorgt ervoor dat jij als persoon op het voorplan treedt. Kortom, we gaan op zoek naar je financieel DNA. Zo werken wij resultaatgericht naar de doelstellingen die jou het nauwst aan het hart liggen. Wat wil jij bereiken in jouw leven voor jezelf en je familie? We stellen samen een soort bucketlist op, zeg maar. Iedereen is nu eenmaal anders en legt andere accenten, ook in zijn financiële dromen.”

Steeds op maat!

De financiële butlerservice strookt geheel en al met de basisvisie van B-Sure. “Wij geloven dat we het leven van onze klanten kunnen veranderen door hen financieel geluk en gemoedsrust te bieden op lange termijn”, zegt Michelle vastberaden. “Financiële producten zijn voor ons een middel om je dromen te realiseren, geen doel op zich. Vanuit je welfie werken wij met de meest vooraanstaande banken en verzekeringsmaatschappijen. Steeds op maat! Dit maakt van ons jouw ‘most trusted advisor’.”

Digitale kluis

Vers van de pers: B-Sure heeft een nieuw softwareplatform gelanceerd. Michelle: “Dit platform stelt ons in staat om het volledige vermogen van elke klant – dus zowel roerende, onroerende en zakelijke middelen als alle beleggingen en verzekeringen – te bundelen op een beveiligde locatie, een digitale kluis. Als ondernemer heb je met één druk op de knop een geconsolideerd overzicht van al je effectenrekeningen over de verschillende partijen heen. Rapporteringen en een 24/24-update inbegrepen! Dit alles maakt onze digitale kluis uniek en geeft ons een riante voorsprong op conculega’s. Met deze nieuwe tool kunnen we voor jou een financieel plan op maat snijden met duidelijk en concreet advies. Door rekening te houden met je inkomsten- en uitgavenpatroon zorgen wij ervoor dat jij je levenscomfort ook na pensionering kan behouden. Een goed uitgestippeld financieel plan is niet gericht op wat er vandaag is, maar wél op wat er overmorgen kan zijn.”

Bedrijfsverhalen

Alulim
Kempen, Limburg

Zijn hele loopbaan lang heeft Jos Jeunen stevig aan de weg getimmerd. De noeste ondernemer uit Oudsbergen kijkt er nu naar uit om ...

Jepa

Al 15 jaar is Jepa de beste van de klas in het verwijderen en herstellen van oppervlakteschades op de meest uiteenlopende material...

Legiteam Advocaten

Helderheid, duidelijkheid en een sterke drang naar efficiëntie. Dat is in een notendop waar Legiteam Advocaten voor staat. Het ad...