Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Time 4 Change Verandering is verbetering

PDF Versie

Tijd voor een andere aanpak! Time 4 Change stelt alles in het werk om je energieverbruik te verminderen. Zaakvoerders Willy Croonen en Ali Adagdag reiken milieuvriendelijke oplossingen aan en pakken uit met ecologische totaalpakketten. “Samen met de klant onderzoeken we welke toepassing uit ons groot assortiment de meest duurzame is. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!”

Strengste kwaliteitsnormen

Zonnepanelen, zonneboilers, airconditioning, warmtepompen, batterijsystemen en totaalconcepten. Time 4 Change heeft alles in huis om zelf gratis hernieuwbare energie te produceren en op te slaan. Willy Croonen en Ali Adagdag zitten al jarenlang in het vak en kennen de energiesector op hun duimpje. “Ikzelf sta samen met twee verkopers in voor de sales en geef klanten gericht advies over de meest efficiënte en rendabele installatie”, legt Willy uit. “Ali en zijn drie installatieteams zorgen voor de vakkundige plaatsing bij de klant.” Beide vennoten staan aan het roer van een standvastige onderneming met een uitstekende reputatie. “Wij besteden veel zorg aan het selecteren van de verschillende onderdelen van een installatie”, vervolgt Ali. “Alle gebruikte materialen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.”

Studie en calculatie

Time 4 Change komt dagelijks over de vloer bij zowel bedrijven als particulieren en wordt veelvuldig ingeschakeld door bouwondernemingen en projectontwikkelaars die nieuwbouwwoningen optrekken. Willy: “Projecten worden tot in de kleinste details geanalyseerd. We maken een grondige studie inclusief een volledig uitgewerkte calculatie, die een duidelijk inzicht geeft in het rendement. De klant weet vooraf dan ook exact hoeveel de installatie hem opbrengt na belastingen, en dit op een termijn van 1, 5, 10 en 15 jaar.” Voor de realisatie van totaalconcepten werkt Time 4 Change samen met HBV en De Ventilisten. “Deze vaste en betrouwbare partners ondersteunen ons met de installatie en het onderhoud van verwarmingsketels, warmtepompen en ventilatiesystemen.”

Sfeervolle verlichting

Het ondernemersbloed stroomt door de aderen van Willy en Ali. Niet verwonderlijk dus dat zij naast Time 4 Change nog een tweede bedrijf runnen. Willy geeft tekst en uitleg. “Alkatech is gespecialiseerd in het creëren van sfeervolle verlichting. Wij bieden twee producten aan: het innovatieve en unieke verlichtingsconcept LedNet en traditionele kerstverlichting op maat van steden en gemeenten.” Ali sluit aan met een treffend voorbeeld: “Zo hebben we het concept Genk-sterren ontwikkeld en geassembleerd met in totaal maar liefst 516.000 energiezuinige ledlampjes. Die kunnen vanop afstand draadloos worden aangestuurd, om in het stadscentrum de gewenste sfeer te scheppen naargelang de gelegenheid. En dit het hele jaar door!”

  • Ali Adagdag en Willy Croonen - Time 4 Change
  • Bosdel 44 - 3600 Genk
  • 089 85 79 39
  • www.t4c.be