Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Tuinen Vanbael Totale tuinbeleving

PDF Versie

Van ontwerp tot onderhoud, van aanleg tot renovatie, van bedrijfstuinen tot groenprojecten, bij Tuinen Vanbael heb je slechts één enkel aanspreekpunt. Zaakvoerder Tom Vanbael heeft groene vingers als geen ander. “Wij realiseren de meest uiteenlopende outdoorconcepten. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, veel of weinig beplanting, een zwembad of een bijgebouw, klassiek of modern.”

Inrichting, aanleg en onderhoud

“Tuinen Vanbael is vooral gespecialiseerd in totaalprojecten, die we van a tot z voltooien, in nauw overleg met de klant”, zegt Tom. “Ons ervaren team is deskundig in de inrichting en de aanleg van tuinen. Plaatsingen doen wij meestal zelf. Van omheiningen optrekken en terrastegels leggen tot het uitvoeren van elektriciteitswerken en het installeren van verlichting. We staan ook in voor alle werkzaamheden met betrekking tot het periodieke, seizoensgebonden en contractuele onderhoud van je tuin. Snoeien, scheren, bemesten, bekalken, onkruid bestrijden, het gazon wekelijks maaien, noem maar op. Zo geniet je het hele jaar door zorgeloos van je tuin!”

Luxueus kunstgras

Tuinen Vanbael is exclusief verdeler van Luxegras, een puur Belgisch product. Dit levensechte kunstgras voor de tuin wordt door erkende tuinaannemers aangeprezen om zijn topkwaliteit aan scherpe prijzen.

Zwemmen in het groen

“Sinds kort vullen wij onze dienstverlening aan met de bouw van zeer strakke zwembaden”, deelt Tom mee. “Tuinen Vanbael werkt bij de opbouw vaak met de isolerende bekistingsblokken van Isobrick, die ter plaatse met beton worden volgestort. Maar we leveren en plaatsen eveneens zwembadkuipen in polypropyleen en inox. De montage van de technische ruimte gebeurt op ordelijke en vakkundige wijze. Alle onderdelen en toestellen zijn conform de Europese kwaliteitsnormen. Ook poolhouses in een moderne of landelijke stijl behoren tot ons totaalpakket. Wij trekken ze op in hardhout of Isobrick, bekleed met gyproc, sierpleister of steenstrips. Naar wens installeren we eveneens een jacuzzi, sauna, buitendouche of andere wellnessfaciliteiten.”
De afwerking kan worden uitgevoerd in een egaal marmertapijt, dat net als graniettapijt in opmars is. “Dit materiaal bestaat uit echte marmeren steentjes en is voor 78 procent waterdoorlatend”, weet Tom. “Wij bieden het aan in 28 verschillende kleuren. Je kan er in alle mogelijke vormen mee aan de slag gaan en het tapijt zelfs over je bestaande verharding plaatsen, zonder breekwerken! Nu de betonstop er aankomt, doet een marmertapijt perfect dienst als duurzaam alternatief voor klinkers en grind.”