Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Globo Clean Schoon poetsvolk

PDF Versie

Globo Clean maakt schoon schip in burelen, bedrijfsruimten, kleedkamers, sanitaire lokalen en trappenhallen van appartementen. Ook de opkuis bij een nieuwbouw of verbouwing zit in het dienstenpakket. Voor kleinere kmo’s en aannemers is het schoonmaakbedrijf van Tiziana D’Onofrio een rots in de branding. “Door onze aanhoudende groei zijn we verhuisd naar een groter pand”, klinkt het fier.

Q / Waarom staat Globo Clean op eenzame hoogte in Limburg?
Tiziana: “De schoonmaakwensen van onze klanten staan centraal. Wij stellen steeds een schoonmaakpakket op maat samen en koppelen altijd naar de opdrachtgever terug. Klanttevredenheid primeert en door regelmatig te polsen over onze dienstverlening kunnen we deze bijsturen waar dat nodig is.”

Q / Hoe wordt de klanttevredenheid telkens weer gegarandeerd?
Tiziana: “Wij volgen de nieuwe schoonmaaktechnieken op de voet en investeren in het optimaliseren van onze infrastructuur. Zo hebben we onlangs onze intrek genomen in een groter gebouw en een nieuw registratiesysteem ingevoerd. Via een app hebben onze 26 poetskrachten voortaan altijd en overal toegang tot hun planning en kunnen zij bij elke klant de gepresteerde uren ingeven. Dit betrouwbare systeem is automatisch gelinkt aan onze facturatie en het loonsecretariaat. Het vermindert bovendien onze administratieve rompslomp waardoor wij ons nog meer op onze service kunnen toespitsen.”

Q / De opvolging in je schoonmaakbedrijf is verzekerd. Leg uit!
Tiziana: “Mijn zoon Maurizio staat klaar om mee in de zaak te stappen. Hij gaat vooral de financiële taken op zich nemen. Daardoor krijg ik meer tijd om onze klantenrelaties verder uit te bouwen en nauwlettend op te volgen. Globo Clean maakt een gestage groei door. Het is mijn doel om onze persoonlijke en vlekkeloze service op topniveau te houden.”

  • Tiziana D'Onofrio - Globo Clean
  • Bosdel 54/3 - 3600 Genk
  • 0495 28 10 58
  • www.globoclean.be