Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Hermans-Mullens Schijnwerper op maat

PDF Versie

Het familiebedrijf Hermans-Mullens maakt al decennialang naam als groot- en kleinhandel in verlichting en installatiemateriaal. Van professionele elektrische benodigdheden, gereedschappen en elektriciteitsdraden tot lichtregeling, ventilatie, videofonie, datacommunicatie en domotica. “Onze technische service en support genieten een onberispelijke reputatie. Wij stappen mee in het verhaal van de klant.”

Bedieningsmodules met ingebouwde ledverlichting aan alle zijden zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het RGBW-kleurenspectrum kan dienst doen als sfeerverlichting en aan een bepaalde functionaliteit worden gekoppeld.

Het nieuwe 48V-verlichtingssysteem maakt armaturen compacter en slanker. Voordelen? Meer architecturaal karakter en minder warmteproductie. Nieuw in onze showroom is het modulaire railsysteem voor inbouw, opbouw of pendelarmatuur.Schitterende lichtplannen

Sinds begin dit jaar zet elektrozaak Hermans-Mullens extra in op de professionele uitwerking van verlichtingsprojecten. “We schitteren door het maatwerk dat ons gespecialiseerd team levert”, zegt Miranda trots. “Er is een nieuwe medewerker aan boord gekomen die zich toelegt op het ontwerpen en digitaliseren van lichtplannen. Tot in de kleinste details uitgetekend, inclusief moodboard en 3D-effecten. Klanten – zoals winkels, kapsalons en schoonheidsinstituten – krijgen op die manier een natuurgetrouwe weergave van hoe hun projecten er in werkelijkheid uitzien. Deze service slaat eveneens aan bij interieur- en tuinbedrijven die via ons een totaalpakket presenteren. Wij plukken de vruchten van onze klantgerichte aanpak.”

Thuis in domotica

Hermans-Mullens is ook goed thuis in domotica. “Met de systemen die we aanbieden kan je niet alleen nieuwe, maar ook bestaande gebouwen volledig naar wens automatiseren”, merkt Miranda op. “Zo is het mogelijk om in oudere woningen, appartementen, bedrijfsruimten en kantoor- en winkelpanden de klassieke schakelaars en stopcontacten te vervangen door intelligente exemplaren. Een pasklare oplossing die nauwelijks breek-, kap- en slijpwerk met zich meebrengt. Naast het creëren van sferen kan een domoticasysteem ook je energieverbruik in kaart brengen en er slim mee omspringen, waardoor je geld bespaart en dus de installatie op termijn terugverdient. Eén enkele app volstaat om alle technieken en toepassingen aan te sturen.”