Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Anadyr Rentmeester maximaliseert rendement

PDF Versie

Het verhuren van vastgoed loopt niet altijd van een leien dakje. Door je onroerend patrimonium professioneel te laten beheren kunnen achterstallige huurgelden, leegstand en andere narigheden worden vermeden. “Onze formule van rentmeesterschap bespaart je een hoop werk en beslommeringen”, zegt Tom Verbist, expert real estate bij Anadyr. “Het resultaat? Een hoger rendement!”

Rationele buffer tussen eigenaar en huurder

Anadyr begeleidt gezinnen en ondernemers in de realisatie van hun persoonlijke financiële doelstellingen. “Onze kracht ligt in de begeleiding op maat. De rentmeesters van Anadyr staan in voor het administratief-juridisch, financieel, technisch en commercieel beheer van je vastgoed. Wij garanderen een grondige evaluatie van kandidaat-huurders, maken plaatsbeschrijvingen op, sluiten huurcontracten, behartigen alle betalingen, leggen plaatsbezoeken af en ga zo maar door”, overloopt Tom. “Met onze efficiënte aanpak bouwen we een rationele buffer op tussen eigenaar-investeerder en huurder. Dit heeft als voordelen dat het beheer heel strikt en professioneel verloopt en dat de eigenaar een grotere afstand bewaart tussen zichzelf en zijn investeringsvastgoed.”

Het is van kapitaal belang dat een optimaal huurrendement vooropstaat.

Vermogen diversifiëren en dus optimaliseren

“Het is van kapitaal belang dat de investeringswaarde van je vastgoed wordt gevrijwaard voor de toekomst en een optimaal huurrendement met de hoogste mate van veiligheid vooropstaat”, zegt Tom. “Onze rentmeesters begeleiden je bij de eventuele uitbreiding van je vastgoedportefeuille in een regio waar de kans op een succesvolle investering maximaal is. Op die manier biedt Anadyr je de mogelijkheid om je vermogen te diversifiëren en dus te optimaliseren.” Nog goed om te weten: vandaag moet je zeker geen euromiljonair zijn om de stap te zetten naar een vastgoedinvestering. “Door de huidige lage rente en de zeer stabiele hypotheekmarkt kan je met een eigen investering van pakweg 40.000 tot 50.000 euro al een mooi extra inkomen genereren via onze formule van rentmeesterschap”, besluit Tom.

  • Dhr. Tom Verbist - Anadyr
  • Kunstlaan 18 - 3500 Hasselt
  • 011 21 30 69
  • www.anadyr.be