Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Legiteam Advocaten Recht op doel

PDF Versie

Legiteam Advocaten excelleert in helderheid, duidelijkheid en een sterke drang naar efficiëntie. De acht advocaten in dit huis van vertrouwen hebben elk hun eigen expertises. “We verlenen een zeer professionele en volledige bijstand. Ons team gaat recht op zijn doel af en streeft ernaar de belangen van elke cliënt naar ieders tevredenheid te behartigen.”

Gespecialiseerde begeleiding bij de privacywetgeving

De Europese privacywetgeving blijft bij ondernemers veel vragen oproepen. Om adequaat te kunnen antwoorden en ook zelf in overeenstemming te blijven met de geldende regels, heeft advocaat-vennoot Neel Devrindt de opleiding tot Data Protection Officer voltooid en het DPO-certificaat behaald. “Legiteam Advocaten biedt in deze materie voortaan een gespecialiseerde begeleiding aan. Van adviesverlening tot een uitgebreid bezoek aan bedrijven en alles daartussenin, zoals het aanpassen van algemene voorwaarden, opstellen van een privacybeleid, opstarten van registers en de afhandeling van klachten.”

Onze advocaten verlenen een zeer professionele en volledige bijstand.


Ademruimte voor ondernemingen in financiële nood

“Een onderneming in financiële moeilijkheden kan de procedure van gerechtelijke reorganisatie opstarten om een faillissement te vermijden”, geeft advocaat-vennoot Jos Janssen aan. “Deze procesvoering beschermt een bedrijf, dat nog wel reden van voortbestaan heeft, tijdelijk tegen zijn schuldeisers. Op die manier wordt financiële ademruimte gecreëerd voor de onderneming zelf. Daartegenover geeft dit schuldeisers meer mogelijkheden om hun vorderingen, die als gevolg van een faillissement zouden verloren zijn, weliswaar op termijn toch te recupereren. Zeker in deze moeilijke en onzekere tijden kan de gerechtelijke reorganisatie een middel zijn om bedrijven, die op het randje van het faillissement zweven, alsnog te redden. Legiteam Advocaten begeleidt ondernemingen bij de uitwerking van deze procedure.”

  • Daan, Jos, An & Neel - Legiteam Advocaten
  • Lepelstraat 125 - 3920 Lommel
  • 011 54 08 08
  • www.legi-team.be