Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

B-V Advocaten & Partners Persoonlijke service

PDF Versie

“Cliënten kiezen steeds vaker voor een ander soort advocatenkantoor.” Edwin Bellis van B-V Advocaten & Partners windt er geen doekjes om. “Niet de omvang van een kantoor geldt als maatstaf, wel de toewijding, toegankelijkheid en specialisatie van zijn advocaten. Ons kantoor trekt die kaart: wij staan voor heldere en duidelijke advisering, in materies die we volledig in de vingers hebben.”

B-V Advocaten & Partners gelooft in een synergie tussen cliënten en advocaten om hen optimaal te kunnen ondersteunen op juridisch vlak, maar ook in hun business. Edwin houdt een warm pleidooi voor gepersonaliseerd advies: “Onze cliënten hebben vooral nood aan een raadsman die 
dichtbij hen staat. Zij kunnen onze advocaten dan ook rechtstreeks contacteren. De advocaat waarmee ze handelen, behartigt effectief hun dossier. Deze individuele aanpak biedt de cliënt oplossingen om zijn doelstellingen te realiseren. B-V Advocaten & Partners geniet een uitstekende reputatie, waaraan kwaliteit, onafhankelijkheid en persoonlijke dienstverlening inherent zijn. Tegen een concurrerend tarief.”

Sterke verankering

Het team van B-V Advocaten & Partners bestaat uit 11 advocaten. “Ieder van ons heeft zijn expertise, onze specialisaties zijn complementair”, stipt Edwin aan. “De materies in huis hebben betrekking op vrijwel alle praktijkgebieden: van ondernemingsrecht, bouwrecht, intellectuele eigendomsrechten en IT-recht tot familierecht, strafrecht, arbeidsrecht en administratief recht. We maken ons sterk dat onze cliënten met quasi alle vragen hier terechtkunnen.” Naast kantoren in Leuven en Tienen is B-V Advocaten & Partners zeer actief in Limburg. “Mijn roots liggen in Sint-Truiden, waardoor wij sterk verankerd zijn in de regio,” besluit Edwin.

  • Edwin Bellis - B-V Advocaten & Partners
  • Sint-Maartenstraat 61/2 - 3000 Leuven
  • 016 88 02 18
  • www.b-vadvocaten.be