Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Aendekerk Immo Panden in goede handen

PDF Versie

Om dag na dag uit te blinken als vastgoedmakelaar moet je maatwerk leveren. Claudia en Herman Aendekerk, de drijvende krachten achter Aendekerk Immo, gaan nog een stap verder: “Wij leveren méér dan maatwerk: we nemen niet enkel panden in handen, maar investeren evengoed in het contact met onze klanten. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.”

Begrijpelijk en gemoedelijk

“Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen voor de aankoop of verkoop van een huis.” Het is slechts één fragment uit de vele getuigenissen van tevreden klanten van Aendekerk Immo. Claudia legt uit: “We nemen onze klanten bij de hand en proberen hen zo goed mogelijk door het koop- of verkoopproces te leiden. In begrijpelijke taal en in een gemoedelijke sfeer. Een pand kopen of verkopen is niet alleen een rationele beslissing, maar ook een emotionele beslissing. Omdat je je kinderen hebt opgevoed in het huis dat je wilt verkopen, omdat er een nieuwe fase in je leven aanvangt in een andere woonst. Met die emoties, positieve of minder positieve, proberen wij rekening te houden. Ik vind dat niet meer dan logisch.” Bijkomend zet de tandem van Aendekerk Immo resoluut in op professionele en deskundige begeleiding. Vader Herman heeft een bouwtechnische achtergrond, dochter Claudia is gespecialiseerd in juridische zaken. “Koop je privé of via een vennootschap? In beide situaties kunnen we onze klanten deskundig adviseren en informeren. Wij hanteren de stelregel dat we klanten zo snel en zo goed mogelijk informatie moeten verschaffen. Sinds begin dit jaar spelen wij nog korter op de bal dan voorheen, doordat we zijn overgeschakeld op een onlinetool die toelaat om vlot te communiceren met klanten en documenten te delen.”

Sterke troeven

Aendekerk Immo heeft zijn corebusiness, met name de begeleiding in de aan- en verkoop van panden, onlangs uitgebreid met rentmeesterschap. Claudia: “Particuliere én professionele klanten zijn vragende partij om het beheer van een verhuurdossier aan ons over te laten. Ze willen verlost worden van alle zorgen en beslommeringen, ook na het vinden van een geschikte huurder. Wij beheren het geheel van administratieve verplichtingen, we zorgen ervoor dat huurders op tijd betalen en controleren of onderhoudswerken correct worden uitgevoerd. Nu wij gebruikmaken van een performante online-applicatie, kunnen we dat allemaal accuraat opvolgen. Wij staan in nauw contact met de huurder én verhuurder. Als er zich problemen voordoen, worden die meteen aangepakt. We hebben onze processen geoptimaliseerd en een hecht team uitgebouwd. Met die troeven staan wij sterk om ons verder uit te breiden en onszelf te versterken, zodat we mensen perfect kunnen matchen met immo.”

  • Claudia Aendekerk - Aendekerk Immo
  • Venlosesteenweg 56 - 3640 Kinrooi
  • 089 30 36 76
  • www.aendekerk-immo.be