Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Atkinson Overnemer gezocht!

PDF Versie

Een bedrijf overlaten is een complex en tijdrovend proces, waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Wie bij Atkinson aanklopt, krijgt zowel totaaladvies als een integrale persoonlijke overnamebegeleiding. “Ons onafhankelijk kantoor is al 30 jaar gespecialiseerd in bedrijfsovernames. Continuïteit garanderen en belangenconflicten uitsluiten, daar maken wij een punt van!”

“Atkinson focust op gezonde Vlaamse familiebedrijven en kmo’s met een efficiënte structuur en een noemenswaardig menselijk kapitaal. Kortom, ondernemingen met voldoende vlees rond het bot die om strategische of familiale redenen een gehele of gedeeltelijke verkoop op touw willen zetten”, klinkt het bij vennoten-bemiddelaars Koen Hofmans en Marc Van Gorp.

Lage drempel

Search en deal making zijn de kernwoorden bij elke overnamebemiddeling door Atkinson. “Ons team gaat doelgericht op zoek naar geïnteresseerde kandidaat-overnemers, waarbij we kunnen terugvallen op een uitgebreid zakelijk netwerk en duurzame relaties met investeringsmaatschappijen”, legt Koen uit. “Een bijkomende troef is onze eigen up-to-date database van betrouwbare potentiële kopers, veelal managers uit grotere bedrijven die erop uit zijn om een kmo te verwerven. Wij matchen kandidaat-verkopers en kandidaat-kopers met respect voor elkaars belangen, waarbij continuïteit van de business en de tewerkstelling vooropstaat. Atkinson is stevig verankerd in de Kempen en staat bekend om zijn laagdrempelige dienstverlening. Bovendien werken we uitsluitend via exclusieve begeleidingsopdrachten en baseren wij onze vergoedingen hoofdzakelijk op het behaalde succes aan het eind van de rit. Wederzijds vertrouwen, discretie en gemoedsrust staan voorop.”

  • Koen Hofmans & Marc Van Gorp - Atkinson
  • Achtersenhoek 48 - 2275 Lille
  • 014 88 09 37
  • www.atkinson.be