Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Van Osch Opgeladen voor de ideale bedrijfswagen

PDF Versie

Van plug-in hybride tot 100% elektrisch. Met een keuze in elk segment, biedt het bijzonder uitgebreid gamma van BMW en MINI verschillende mogelijkheden voor de elektrificatie en vergroening van uw wagenpark. Bij Groep van Osch, Beckers en Centrauto Group wordt er proactief meegedacht om uw wagenpark te optimaliseren, en dit op maat van uw vloot.

Van alle terreinen thuis

In totaal hebben BMW en MINI vandaag 13 deels of volledig elektrische modellen in het gamma. Van de vinnige elektrische MINI Cooper SE, de ruime BMW X1 xDrive25e, de stijlvolle BMW 530e Touring tot de succesvolle BMW X5 xDrive45e. Daar komt dit jaar nog de langverwachte volledig elektrische BMW iX3 bij. De ambitie is om tegen 2023 het aantal gedeeltelijk of volledig elektrische modellen op te trekken naar 25. Het uitgebreide gamma, aangevuld met de expertise van het fleet team van Groep van Osch, Beckers en Centrauto Group maakt van hen dé ideale partner voor een groener vlootbeheer.

Naast de fiscale voordelen van minstens 96% voor uzelf, zullen ook uw medewerkers de fiscale vruchten plukken van een overstap naar plug-in hybride of volledig elektrisch.


The future is green

Met behulp van geofencing rijdt u automatisch elektrisch in de Belgische eDrive of lage-emissiezones met uw BMW of MINI. Bij het binnenrijden in de 7 stedelijke ‘eDrive’ zones, waaronder Hasselt en Luik, schakelt u automatisch over naar een 100% elektrische aandrijving.


De BMW X1 Plug-In Hybride

Met zijn atletisch design, maximaal comfort en innovatieve technologieën is de BMW X1 xDrive25e voorbereid op elk avontuur.
De MINI Electric

Het iconische MINI design, 100% elektrisch. Schakel om naar een nieuwe elektrische urban lifestyle met de MINI Cooper SE.

De BMW 5 Reeks Touring Plug-In Hybride

De BMW 530e Touring is een meester in zijn klasse met een indrukwekkende rijdynamiek en innovatieve technologieën.
The Green Swap

images/schermafbeelding-2020-09-16-om-14.04.29.png

Eén van de beste voorbeelden van het maatwerk van Groep van Osch, Beckers en Centrauto Group is de swap voor een vooraanstaand ICT Consultancy bedrijf. Met een multibrand vloot van 200 wagens en een totale kostprijs van €2.000.000 per jaar, snakte het bedrijf naar een innovatieve invulling van het wagenpark. Met de veranderende wagenfiscaliteit dit jaar, die de totale vlootkost nog meer naar boven zou drijven, was de tijd rijp voor vergroening. Een pakket op maat werd samengesteld waarbij de volledige vloot vervangen werd door PHEV BMW en MINI modellen met een vaste uitrusting per categorie en laadoplossingen zowel op de bedrijfslocaties als bij de werknemers thuis.

Eindresultaat? Een vloot die klaar is voor de toekomst en een besparing van maar liefst 10% per jaar.

 • BMW - MINI - Van Osch
 • Groep van Osch
  Sofie Timmermans
  sofie.timmermans@vanosch.net.bmw.be
  www.vanosch.bmw.be
 • Beckers
  Tom Vermeire
  tom.vermeire@beckers.net.bmw.be
  www.beckers.bmw.be

  Centrauto Group
  Sofie De Keghel
  sofie.de-keghel@centrauto.net.bmw.be
  www.centrauto.bmw.be