Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

KPsystems Oog voor detail

PDF Versie

Als kwaliteit primeert, ben je bij KPsystems aan het juiste adres. Het gespecialiseerde bedrijf uit Koersel is dé referentie op het vlak van zowel gyproc- en interieurwerken als binnendeuren. “Ons vakkundig team werkt uiterst netjes en tot op de millimeter nauwkeurig. We oogsten veel bijval als één aanspreekpunt voor de totale afwerking van elk interieur”, vertelt zaakvoerder Kurt Claes.

Vakman met perspectief

Kurt is het gezicht van KPsystems. De rasechte vakman omringt zich ook in zijn professionele leven met zijn vrouw en zonen. “Patricia behartigt de administratieve kant van de zaak. Eén zoon is al in ons familiebedrijf gestapt, de twee andere volgen binnenkort. Ikzelf sta als meewerkend zaakvoerder dicht bij onze klanten en volg alle werven stipt op. Verder hebben wij ervaren stielmannen in dienst en werken we dagelijks samen met trouwe onderaannemers. Door deze efficiënte aanpak vormen wij één enkel aanspreekpunt en kunnen we een totaalpakket aanbieden.” Wat brengt de toekomst? “Wij willen stap voor stap uitbreiden om iedere klant een nog betere service te verlenen. Een eigen bedrijfshal met een showroom voor binnendeuren is mijn perspectief”, verkondigt de gedreven ondernemer.

Eén aanspreekpunt voor de totale afwerking van elk interieur.

Huis van vertrouwen

KPsystems is doorheen de jaren uitgegroeid tot een huis van vertrouwen. Kurt knikt: “Vaste klanten zijn Diliën Metaalwerken en de Hasseltse architectenbureaus Urban Dots Studio en Woutermaertens. Zij spelen ons continu opdrachten door. Enkele recente projecten? Bij carrosseriebedrijf Vecarro stonden we in voor de volledige binnenafwerking van het kantoorgebouw. De voorzet- en scheidingswanden in gipskarton en het tweekleurige systeemplafond heeft ons team tot in de kleinste details afgewerkt. De klant opteerde voor blokdeuren met onzichtbare scharnieren die een strakke, moderne look uitstralen.”

Tevreden klanten

“In de bureauruimten van Contisteel en Transport Hermans Kris hebben we gelijkaardige werken uitgevoerd”, vervolgt Kurt, “aangevuld met het schilderen van wanden en deuren en de plaatsing van systeemplafonds, vloer- en wandtegels, glazen binnendeuren en meranti raamkaders met brandwerend glas. Boels Verhuur is ook een tevreden klant, die steevast een beroep op ons doet voor alle gyproc- en interieurwerken in zijn filialen. Nog meer referenties? Colruyt Group, Delhaize en studentenresidentie Camilo Torres, waar wij naast de totale binnenafwerking 800 ramen in mdf hebben uitgevoerd inclusief schilderen. Momenteel staan we in voor de volledige interieurafwerking van Brasserie Prestige in Leopoldsburg.”

  • Kurt Claes - KPsystems
  • Kampweg 85 - 3582 Koersel
  • 0487 50 80 33
  • www.kpsystems.be