Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Loois Verzekeringen Het zekere voor het onzekere

PDF Versie

De appel valt niet ver van de boom. David Bos runt het verzekeringskantoor dat zijn vader 41 jaar geleden mee heeft opgericht. Met zoon Toon is ook de derde generatie aan boord gekomen. “Loois Verzekeringen staat voor een duurzame en open aanpak. Onze klanten kiezen het zekere voor het onzekere.”

Familiaal karakter

It runs in the family. Precies daarom is het familiale en amicale karakter van alle medewerkers van Loois Verzekeringen zo uitgesproken. David: “Wij leggen de focus op het menselijke aspect en staan in verbinding met onze klanten. Loois Verzekeringen profileert zich als een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die het volledige verzekeringspakket aanbiedt.” Toon gaat verder: “Daarnaast zijn we sterk in een aantal specialisaties. Ik denk aan het Loois kmo-pakket, specifieke verzekeringen voor de bouwsector, een alles-in-éénpolis voor wagenparken en een premiumdekking voor oldtimers en exclusieve wagens.”

Vertrouwenspersoon en raadgever

De unieke aanpak vertaalt zich in zijn slagzin: ‘Loois, doet je goed!’. “Wij staan klaar op het moment dat de klant ons nodig heeft. Met de juiste service én met een persoonlijke benadering. Belangrijk is dat ons DNA en dat van de ondernemer of zelfstandige een match oplevert. Als je beiden dezelfde zienswijze deelt, kom je telkens tot een goede oplossing die ieder tevreden stemt." Wij zijn zowel vertrouwenspersoon als raadgever”, knikt Toon. “We analyseren en beheren niet alleen je huidige en vooral kritische risico’s, maar anticiperen ook op die van morgen.

Jong team van experts

Het gespecialiseerde team van Loois Verzekeringen telt 11 gedreven en enthousiaste verzekeringsexperts. Toon: “We investeren in gemotiveerde jonge krachten, die mee aan de kar willen stoten. Wij voorzien bovendien communicatietrainingen voor ons personeel, om de service naar een nog hoger niveau te tillen.” Loois Verzekeringen heeft de digitale trein niet gemist. “Standaardprocessen worden zo veel mogelijk geautomatiseerd. Klanten kunnen online hun verzekeringspakket 24/7 raadplegen. Ons kantoor is klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.”

  • David & Toon Bos - Loois Verzekeringen
  • Neerstraat 103 - 3980 Tessenderlo
  • 013 67 04 00
  • www.loois.be