Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Groep Delorge Focus op mobiliteit

PDF Versie

Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Commercial Vehicles, Audi Approved Plus en My Way. Deze market area leader staat in en rond Limburg bekend als het vertrouwde adres voor je mobiliteitsuitdagingen. “We geloven dat focus cruciaal is om succesvol te zijn.”

Fiscaal altijd up-to-date

“Bij Groep Delorge leggen wij de focus op mobiliteit”, vertelt Claudio Swijsen, B2B Manager. “Deze expertise dragen we uit, zodat onze zakelijke klanten zich volledig kunnen concentreren op hun business en daardoor succesvol zijn. Wij merken dat mobiliteit vandaag een hele verandering ondergaat. Niet in het minst op het vlak van fiscaliteit. Veel klanten zien zelfs door de bomen het bos niet meer. Onze experts zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe fiscale ontwikkelingen. Zij maken een scherpzinnige analyse van je wagenpark die gepaard gaat met een fiscale optimalisatie, goed voor een flinke kostenbesparing. Op basis van TCO- of total cost of ownership-vergelijkingen zorgen we ervoor dat je wagenpark fiscaal altijd up-to-date is.” Groep Delorge pakt uit met een bijzonder breed aanbod van voertuigen en dit voor elk niveau in een bedrijf. “Van de junior starter en de arbeider tot de directeur en de CEO,”, vervolgt Claudio. “Binnen het overweldigende gamma van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Commercial Vehicles bieden wij elektrische voertuigen, plug-inhybrides, dieselauto’s met een lage CO2-uitstoot en benzinewagens aan. Van een middenklasser tot een premiummerk, telkens zorgvuldig afgestemd op de noden van de onderneming.” Nog een groot voordeel: als klant heb je bij Groep Delorge slechts één enkel aanspreekpunt voor je totale wagenpark. “Dat is niet alleen uiterst efficiënt, maar levert ook een aanzienlijke tijdsbesparing op”, weet Claudio. “In en rond Limburg servicen we de klant door onze optimale geografische spreiding met vestigingen in Bilzen, Bree, Diest, Genk, Hasselt, Herk-de-Stad, Lanklaar, Lommel, Overpelt, Rekem, Schaffen, Sint-Truiden, Tienen en Tongeren. De medewerkers van een bedrijf kunnen dus altijd wel ergens in hun buurt in een van onze concessies terecht.”

Meer koopkracht voor personeel

Werkgevers halen ook voordeel uit WeMoove, een baanbrekend project van Groep Delorge. Claudio: “Via WeMoove kun je de koopkracht van je personeel verhogen. In ruil voor een stukje brutoloon stel je hen elke drie of vier jaar een gloednieuwe bedrijfswagen ter beschikking. Verzekering, wegenbelasting, onderhoudskosten en banden inbegrepen. Voor jou als werkgever is deze innovatieve vorm van flexibele verloning volledig kostenneutraal. En dat kan tellen!”