Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Rummens & Partners Experts in win-win

PDF Versie

Bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije en medische beroepers en particulieren vinden al 40 jaar hun weg naar Rummens & Partners. Dit huis van vertrouwen reikt totaaloplossingen aan die klanten een comfortabel leven, zekerheid en gemoedsrust opleveren. “Onze pijlers? Verzekeringen, kredieten en vermogensadvies. Wij zijn je financiële gids in je persoonlijk en professioneel leven.”

Dennis Vandersmissen en zijn team hebben een rijke ervaring als financieel adviseurs én ondernemers. In deze bevoorrechte positie onderscheiden zij zich ook nog eens door een duidelijke visie en scherp strategisch denken. “Rummens & Partners heeft begin juli Coeckelberghs Zakenkantoor in Glabbeek overgenomen”, deelt Dennis mee. “Dit gevestigd kantoor is al 55 jaar een referentie op het vlak van verzekeringen, kredieten en beleggingen. Door onze acquisitie breiden we geografisch fors uit en vergroten wij in belangrijke mate ons klantenbestand. Bovendien halen we ook nog twee gespecialiseerde en ervaren medewerkers aan boord. Dit alles zorgt ervoor dat Rummens & Partners kan uitgroeien tot een middelgrote speler op de financiële markt.”

Corporate finance

Rummens & Partners blinkt daarnaast uit in corporate finance en verleent zijn diensten onder de vlag van Retearn, een vernieuwend, dynamisch en pro-actief corporate finance house. “Dit garandeert ons kantoor een nationale dekking”, aldus Dennis. “Wij begeleiden – in volle onafhankelijkheid – middelgrote kmo’s bij de verkoop van hun bedrijf, maar ook bij overnames en kapitaalrondes. Verder staan we hen bij als consultants en raadgevers, bijvoorbeeld bij een conflict tussen aandeelhouders of in het plannen en structureren van hun vermogen. In alle discretie en met een win-winsituatie voor elke partij.”Experts in win-win

  • Dennis Vandersmissen - Rummens & Partners
  • Wolmarkt 21 - 3300 Tienen
  • 016 81 49 88
  • www.rummens.be