Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

BS-Technics Elektrische hoogstandjes

PDF Versie

Bas Severijns en Nele Enkels zijn de drijvende krachten achter BS-Technics. Zij hebben hun elektriciteitsbedrijf gebouwd op vijf pijlers: persoonlijk, betrouwbaar, kwaliteit, vakmanschap en service. “Dat zijn geen loze woorden. Klantenbinding staat bij ons voorop, net als klanttevredenheid. Zowel grote als kleine klanten hechten daar belang aan.”

In eigen beheer

Vorig jaar hebben Bas en Nele hun onderneming bewust afgeslankt om beter dan ooit in te spelen op de wensen en behoeften van de klant. Vandaag is BS-Technics een veelgevraagde totaalpartner voor elektriciteitswerken. “Nele en ik doen alles in eigen beheer, zodat de klant slechts één enkel aanspreekpunt heeft”, vertelt Bas. “Voor omvangrijke projecten kunnen we terugvallen op betrouwbare onderaannemers. Wij werken ook regelmatig samen met Altez Construction Group en Maes Industries waarbij we projecten zowel calculeren als uitvoeren.” Nele pikt in: “Wij zijn actief in de industriële sector en in kantoorgebouwen. Maar ook heel wat architecten, scholen en particulieren vertrouwen ons opdrachten toe. Van elektriciteit, domotica en verlichting tot ventilatie en zonnepanelen. Een recent prachtig staaltje is modezaak G. Level in Hasselt, zoals je kunt zien op de foto hiernaast.”

Groot vertrouwen

BS-Technics heeft tevreden klanten bij de vleet en dus ook prima referenties. Bas knikt: “Een mooi voorbeeld is de nieuwe vestiging van NNP Automotive Group. Het Genkse auto-onderdelenbedrijf heeft vorig jaar na de zomer zijn intrek genomen in een bestaand gebouw met een totale oppervlakte van 6000 vierkante meter. In de opslagruimte en demontageafdeling hebben we de elektrische installatie integraal gerenoveerd. In het volledig gestripte kantoorgedeelte zijn wij van nul af aan begonnen. We hebben er kabelgoten, algemene bekabeling voor stopcontacten, netwerkaansluitingen en verlichting voorzien. Het eindresultaat is een comfortabel kantoor, met een aantrekkelijke industriële look. Dit project heeft BS-Technics in opdracht van R2livin Architects gerealiseerd. Tijdens de werkzaamheden is met de architect én met de bouwheer heel kort op de bal gespeeld. Onze efficiënte aanpak slaat duidelijk aan en het vertrouwen in ons team is groot. Want achteraf hebben wij niet alleen ook aanpassingen gedaan in de privéwoning van de bouwheer, maar eveneens alle gewenste elektriciteitswerken uitgevoerd in de nieuwe kantoren van het architectenbureau.”

Op sterrenniveau

Terwijl Bas de handen uit de mouwen steekt op de werven, brengt Nele de administratie, planning en organisatie in orde. “Daarnaast run ik mijn eigen cateringbedrijf Healthy E.N. Foody”, vult ze aan. “Kleinschalig en zonder personeel. Ik bereid gezonde afhaalgerechten, weekmenu’s, barbecuepakketten, tapasschotels, noem maar op. Alles op bestelling.” Ook BS-Technics is thuis in de culinaire wereld, merkt Bas op. “Voor The Fungroup stonden we in voor alle elektrische voorzieningen van Dinner in the Sky, het unieke concept waarbij je als tafelgast op 50 meter hoogte geniet van een sterrendiner en een spectaculair uitzicht op de omgeving. Een succesnummer in meer dan 60 landen! The Fungroup doet nu opnieuw een beroep op ons voor het nieuwe Lounge in the Sky. Dit toont aan dat wij als klein bedrijf hoge toppen scheren!”

  • Bas Severijns & Nele Enkels - BS-Technics
  • Bergerstraat 84 - 3680 Neeroeteren
  • 0478 36 20 35
  • www.bs-technics.com