Logo Qontact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Gordijnen Myriam & Zoon Een illusie rijker

PDF Versie

Belgisch design, Belgische makelij. Daar hebben ze bij Gordijnen Myriam & Zoon wel oren naar. Het succesvolle familiebedrijf is een toonbeeld van huiselijke sfeer. En dat waarderen de klanten. “Wij spelen heel kort op de bal en waken erover dat we vóór alles kwaliteit afleveren. Daarom is onze onderneming toonaangevend in stoffen, fabricatie, plaatsing en het wassen en herstellen van gordijnen.”

Een eigentijdse must-have is behang voorzien van sterke, gladde vliezen op basis van polyester die een perfecte hechtlaag vormen. De vliezen zijn scheurvast en overspannen barstjes in de ondergrond.
Verschillende patronen en dessins in uiteenlopende stijlen worden als een extra laag bovenop de onderlaag van het behangpapier gedrukt en brengen de muren tot leven. Bovendien kan je het behang mooi afstemmen op je gordijnen. Hou je van klassiek? Of liever iets geometrisch? Er is voor elk wat wils!

Kussens op maat

Sierkussen zijn het neusje van de zalm. In het atelier van Gordijnen Myriam & Zoon maken professionele naaisters jouw kussens op maat, helemaal in de lijn van de look van je zitmeubelen en interieur.

2-in-1

De sector van de raamdecoratie staat niet stil en creatieve ontwerpers jagen telkens weer vernieuwing aan. Een treffend voorbeeld is de Illusion van Diaz, een Belgische fabrikant die bekendstaat om zijn raamdecoratie en binnenzonwering van topkwaliteit. Dit twee-in-één-product is de ideale combinatie van een verticale jaloezie en een overgordijn. Modieus, stijlvol en plaatsbesparend want het gehele systeem is gemonteerd op één rail. Bovendien haal je met de Illusion één enkel product in huis dat je zowel overdag als ’s avonds kunt gebruiken. Draai de lamellen open en geniet van een perfect doorzicht naar buiten zonder inkijk. Zo kan niemand door de voile naar binnen kijken, maar jij kunt wel zien wat er buiten gebeurt. Of kantel de lamellen halfopen voor de gewenste privacy. Wil je totale privacy? Dan volstaat het de lamellen volledig te sluiten. Met de Illusion heb je dus alles onder controle, op elk moment van de dag. Meer nog: je bent in één klap zelfs een illusie rijker!

Ben je benieuwd naar de merken die Gordijnen Myriam & Zoon aanbiedt? Een greep uit het ruime en gevarieerde aanbod: Ado, Carlucci di Chivasso, Christian Fischbacher, Diaz, JAB, Kinnasand, Kvadrat, Loft 79, Mottura, Zimmer + Rohde en Zonnelux.

  • Jessica Jorissen, Martijn Cuenen, Marc Mentior & Myriam Hex - Gordijnen Myriam & Zoon
  • Bremakker 18 - 3740 Bilzen
  • 089 21 54 80
  • www.gordijnenmyriam.be